szörnyek neve mellet ikonok

Indította Word, 2018-04-02, 22:00:22

Sziasztok nem rég fel mentem gf re körbe nézni hogy mi a helyzet és mikkor farmoltam akkor szörnyek neve mellet különféle ikonok voltak  próbáltam gf   nél utána olvasni hogy ez mi lehet de ott igazából semmit nem találtam  vagy hogy milyen rendszer lehet csatolom a képet mire gondolok

+ ha ez valami új rendszer akkor valakinek nem e lenne meg esetleg a forrás része hozzá? :)

arra a zöld micsodára vagyok kíváncsi ami a szörnyek szintje mellet látható bal oldalt :)

https://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/4382439-c-python-17-5-element-image-target.html

Köszi de kicsit írhatnál róla mert én semmit nem találtam róla hogy ez mi is lenne egyáltalán vagy milyen célt szolgálna :)

Mivel eddig sehol nem látható ,hogy milyen ellenállás kell az adott szörny ellen ezért berakták ez .
Magyarul képen keresztül megmutatja ,hogy milyen ellenállás is fog kelleni a szörny ellen.

2018-04-02, 22:25:05 #4 Utolsó szerkesztés: 2018-04-02, 22:27:40 Szerző: Word
magyarul meg ez a rendszer írja ki hogy pld Deadly2000 ellen kel félemberek elleni erő? na jó csak  poénak írtam a neved :)

vagy csak különféle ikonokal jelzi ki hogy milyen x y erő kel? :)

mert mondjuk gf en semmit nem ír ki  rá víhetem az egeret de  nem ír semmit ezért kérdezem :(

Igen ,de a kód alapján is látod

if app.ENABLE_VIEW_ELEMENT:
ELEMENT_IMAGE_DIC = {1: "elect", 2: "fire", 3: "ice", 4: "wind", 5: "earth", 6 : "dark"}

És mivel element (magyarul (elem)) ezért csak főbb természeti " elemeket " fogja kiírni neked. Tehát a félember épp nincs közöttük

Jaj , de persze buherálással megoldható minden. :D Szóval ha belenyúlsz kihozhatod.

jó csak pld volt de gf en ez semmit nem ad ki csak az ikon jelenik meg most pld templomba ölöm fanatikusokat de ott van nekik ez a zöld ki jelzés de semmit nem ír ha rá viszem az egeret ha érted  :)  Gf meg  amúgy is basza le írni hogy miket pakol be játékba és hogyan is működik a rendszerük

Gondolom mert nincs ráírva text :D
De te megoldhatod ,egyszerű.

2018-04-02, 22:36:29 #8 Utolsó szerkesztés: 2018-04-02, 22:38:59 Szerző: Word
[22:32] <Zaltimo> Azok a szörnyek védelmét mutatnák meg nekünk.
[22:33] <Zaltimo> A talizmánokat, ha már használsz, jelképezi az az ikon.
[22:33] <Zaltimo> Minden szörny a játékban használ valamit
[22:34] <Zaltimo> PL: Felteszed a szél ellenálást, a templomban nem szebeznek szinte.

eszt írja ex GM most írtam rá XD

topik előbb meg volt mint hogy rá írtam :)

bár ha jól értem akkor 0 sebzés lenne ha van védelem csak akkor szerintem forrás ba is meg kéne oldalni vagy ott már üzem képes lenne szerinted?

A leírás csak azt tartalmazza, lehetséges tovább fejlesztették ezt , nem követem a GF-t és annyira nem is érdekel, csak azt mondtam amit láttam.

De ,ha érdekel itt van a talizmán is.

http://hugames.hu/showthread.php?tid=207

2018-04-02, 22:40:23 #10 Utolsó szerkesztés: 2018-04-02, 22:42:44 Szerző: Word
csak kíváncsi vagyok erre az egészre mert ha hasznos akkor mért ne használjam ha érted? :)

lehet hogy nem követed a gf et ahogy én se csak ha valami hasznosat raknak be és érdekes számomra akkor meg próbálom fel használni :)

Köszi a segítséget meg nézem akkor a rendszert  aszt ki derül menyire használható vagy nem :)

A válasz többé kevésbé semennyire :)