Konfigolás/Konfigos

Indította lovag0666, 2018-03-31, 13:57:01

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2018-03-31, 20:34:59
Windóz esef, de acc 1 vps-t letesztelem ott is és ott is mennie kéne.

WindowsSF-en nekem is ment, aztán VPS-en kellett bele a say("") rész különben nem jelent meg a quest.
Ugyan úgy ha a say(" elején és ") végén ékezetes karakter volt, akkor sem működött a quest.

say("áőüöó és társai")

Az nálam se megy windózon, de a select-nek ugyanúgy mennie kéne mindenhol :-X :-\

Megpróbáltam 1 másik questet amit az 1-ik hozzászóló irt!

Idézquest teleport begin
   state start begin
      when letter or levelup with pc.get_level()>= 15 begin
         send_letter("Teleport")
      end
      when button or info begin
         say("[WINDOW_SIZE width;300|height;440]")
         say_title("Teleport")
         say("Hová szeretnél utazni?")
         local s = select("Kékekhez","Pirosakhoz","Sárgákhoz","Mégse")
         if s == 1 then
            pc.warp(959600, 268800)
            chat("Vigyázz magadra.")
         elseif s == 2 then
            pc.warp(474200, 954500)
            chat("Vigyázz magadra.")
         elseif s == 3 then
            pc.warp(63800, 166200)
            chat("Vigyázz magadra.")
         end
      end
   end
end

Ennyit ír ki...

QUEST : teleport
STATE : start
WHEN  : letter or
WHEN  : levelup
        with pc . get_level ( ) >= 15
WHEN  : button or
WHEN  : info

És nem reagál erre se semmit...

Kicsit lenéző lehet de már másra nem tudok gondolni, reload/reboot volt? :o ???
Csak mert mivel működő questet tolsz ide, qc-t is mutatod h hibátlanul fut, másra már nem tudok gondolni. :-\

IdézKicsit lenéző lehet de már másra nem tudok gondolni, reload/reboot volt? :o ???
Csak mert mivel működő questet tolsz ide, qc-t is mutatod h hibátlanul fut, másra már nem tudok gondolni. :-\
A lenézést okkal teszed megértem :D
Restartoltam de a resi előtt nyomtam 1 sh backup.sh-t :D

Esetleg még annyit nézz meg object mappába bekerül-e jól a quest, bár ha qc jól lefut akk elv be kéne. ???

2018-03-31, 21:15:48 #46 Utolsó szerkesztés: 2018-03-31, 21:18:34 Szerző: lovag0666
Nyomtam még 1 resit és inditáskor köpött nekem 1 ilyet

Idéz---------------------------
LOG
---------------------------

system.py(line:273) RunMainScript
system.py(line:192) execfile
system.py(line:163) Run
prototype.py(line:66) <module>
prototype.py(line:55) RunApp
networkModule.py(line:172) SetLogoPhase
introLogo.py(line:21) _init_

Run - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'PHASE_WINDOW_LOGO'

OK   

Na ez mi a halál?  :o :o :o ;D ;D ;D ;D

De legalább működik a Quest Juhéééé :D

Idézetet írta: lovag0666 Dátum 2018-03-31, 21:15:48
Nyomtam még 1 resit és inditáskor köpött nekem 1 ilyet

Idéz---------------------------
LOG

system.py(line:273) RunMainScript
system.py(line:192) execfile
system.py(line:163) Run
prototype.py(line:66) <module>
prototype.py(line:55) RunApp
networkModule.py(line:172) SetLogoPhase
introLogo.py(line:21) _init_

Run - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'PHASE_WINDOW_LOGO'

OK   

Na ez mi a halál?  :o :o :o ;D ;D ;D ;D

De legalább működik a Quest Juhéééé :D

Azért kemény lenne ha egy quest python hibát okozna. Szerintem van ott több is.

Senki nem mondta h a quest hozta elő :o
De am ha küldesz 1 commandot amit kliensből kihagysz akk igenis python fog sírni rá h az mi a franc

Azt szeretném kérdezni például a hátasnak hogy tudom az értékeit növelni/csökkenteni? :)

pc.mount_bonus(bónusz, idő)

C++ programmer at Gameloft

Ha szépen mosolyogsz egy olyan embernek aki ért ehhez lehet hogy meg tanítja. De minden esetre ajánlom figyelmedbe youtube on Colin videóit aki elég szépen bele vezet az alapokba. Onnantól kb magadtól kell rá jönnöd. Ha jól olvastam Deneme2 szerverfájl al dolgozol, érdemes a forrás szerkesztéséhez is utána nézned.
Elmondhatnám úgy is, hogy olvass utána a freebsd nek, tanúlj egy kis c++/lua//python programozási nyelveket.
És onnantól tudsz neki pattanni egy komoly vagy akár még komolyabb dolgot készíteni.
Ha rám hallgatsz megnézed a külföldi valamint a magyar fórumokat is jól átnyálazva. Minden amit keresel megtalálható a világhálón.

:D
"A színpadon törtek elÅ' belÅ'lem a sötét erÅ'k!"

Én régebben úgy hallottam h denemében van 1 backdoor :-X :'( bár nemtom h igaz-e, de én ink nem kezdenék vele éles szervert.

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2018-04-01, 00:21:49
Én régebben úgy hallottam h denemében van 1 backdoor :-X :'( bár nemtom h igaz-e, de én ink nem kezdenék vele éles szervert.

Igen van benne! Forrás alapon meg lehet találni! Csak hozzáértők keze kell hozzá.

Nem kerestem mivel tesztelni használtam szal pasz merre van :D

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2018-04-01, 00:27:52
Nem kerestem mivel tesztelni használtam szal pasz merre van :D

Én sem foglalkoztam vele túl sokat. Inkább a Nyersből dolgozgattam.

//Csak a téma elejét olvastam el

Egy konfigos ára egy napra több âltalában mint 2.000ft, nemhogy 1 hónapra vps mellé :D
Az már nagyun durvân rabszolga munka lenne  ;D ;D ;D

Teljesen felesleges volt bérelni, ha még virtualboxba sem tudsz bedobni egy szervert, akkor azt hitted ha vps-el csapjunk egyből a közepébe menni fog?
Ennek az a módja hogy valaki legalább hónapokig otthon építgeti a szerverét, majd akkor vesz egy vps-t és âtteszi rá.

Ennek ellenében sok szerencsét kívánok a szerveredhez.

IdézHa szépen mosolyogsz egy olyan embernek aki ért ehhez lehet hogy meg tanítja. De minden esetre ajánlom figyelmedbe youtube on Colin videóit aki elég szépen bele vezet az alapokba. Onnantól kb magadtól kell rá jönnöd. Ha jól olvastam Deneme2 szerverfájl al dolgozol, érdemes a forrás szerkesztéséhez is utána nézned.
Elmondhatnám úgy is, hogy olvass utána a freebsd nek, tanúlj egy kis c++/lua//python programozási nyelveket.
És onnantól tudsz neki pattanni egy komoly vagy akár még komolyabb dolgot készíteni.
Ha rám hallgatsz megnézed a külföldi valamint a magyar fórumokat is jól átnyálazva. Minden amit keresel megtalálható a világhálón.
:D

Elsőnek is jó reggelt!  ;D ;D ;D
Igen végignéztem conlin videóit mindet 1-től 1-ig de abba sincs benne minden.
Értem én hogy tanuljak programozási nyelvet de ha azt se tudom mit hol irjak át akkor hiábavaló (szerintem)
Azért kérdezgetek mindenről hogytudjam és ezzel is okosodjak. :)

Nekem még mindig a sötét középkorba jár a forrásfájl használata  ??? ??? ???
Mit kellene tennem hogy ebből 1 használható verziót kovácsoljak? ??? ??? ;D ;D ;D

2018-04-01, 14:02:53 #59 Utolsó szerkesztés: 2018-04-01, 14:24:07 Szerző: lovag0666
Nagyon szépen köszönöm a kedves topikokat végig is olvastam és arra kell rádöbbenjek hogy "hót hülye vagyok az egészhez"  ;D ;D ;D

Semmi probléma tanulmányoztam stb...
kérdésem pedig a következő tudnátok adni 1 teljesen nyers fájlt ehez a forrásos alakitáshoz?
És ha azt a nyers fájlt tegyük fel felhuzom FTP-n a szeróra nem lessz semmi baja? szóval ugyan úgy tudok majd resizni stb mert az lenne a legjobb  ;D ;D ;D

Mert ugye ez teli van sodrófaágokkal amiknek a 99% nekem nem kellene mert nem hogy egyszerüsitené az életem még megkeseríti...

Jelenleg ennyi kérdésem lenne hozzátok mint profikhoz  :) :) :)

UI: Mert nem vágtam le hogy lehet-e ilyet csinálnom  ??? ??? ??? :)

Üzenet összefésülés: 2018-04-01, 14:24:07

Idézetet írta: Distraught Dátum 2018-03-31, 21:47:40
pc.mount_bonus(bónusz, idő)

És ezt hol találom mert átnéztem már majdnem mindent de sehol nem akadtam rá  :'( :'( :'(