Konfigolás/Konfigos

Indította lovag0666, 2018-03-31, 13:57:01

Sziasztok mint ti is gondoljátok minek nyitok egy ilyen hülye témát ide hisz mindent megtalálok itt ami csak kellhet. Hát igen megtalálni megtalálom beállitani beconfigolni viszont már annál nehezebb sőt sokszor csak nézek és gondolkozok hogy vajon ez mi lehet?! ??? ??? ???

Na viszont én is elkezdem valahol a történetem majd rájössz hogy érdekel vagy (Ha valami profi lennél akkor ha kérhetem a segitségedet irj 1 Privátot)

Na szóval Béreltem 1 szervet mert nem akartam házival vacakodni igy fizettem érte
Megjött az email mondom húúú végre felmehetek elkezdhetem tanulgatni stb...  ;D ;D ;D

Aztán nem tudtam mi minden kell hozzá irtam nekik tök jó mondták mi kell elinditom stb erre kaptam valami Deneme2 szervert igen 1 komplett szervert kaptam de nem olyat mint amit akartam hát elkeztem átírkálni de olyan egyedire nem sikerült mint amire akartam mert nincs meg a megfelelő tudásom elkeztem itt keresgélni átnézegettem nagy sok topikot mindent amit csak tudnom kell de még úgy se sikerült  :'( :'(

Írtam 1 emailt a kedves hosting cégnek hogy jó lenne ha legalább kapnánk 1 konfigost ha már 1x fizettünk érte. Mire a válaszuk: A konfigosunk csak azzal foglalkozik hogy üzemeljenek a szerverek a szerver konfigolását magunknak kell csinálnunk.

Persze megértem én hogy sok lenne nekik is ha mindenhova küldeniük kellene 1 konfigost de hát akkor is fizettünk érte és nem mondták hogy ez majd nekünk kellesz konfigolnunk 0 tudás nélkül... :o :o :o

Szóval lenne pár kérdésem igy ezt követően  ;D

-Amit állandóan kiír szöveget hogy tudom átírni?
-A mobok berakását hogyan tudom elvégezni MYSQL-be mert olvastam róla topikot de nekem nem nagyon volt érthető lehet szimplán hülye vagyok hozzá
-A questeket hogy tudom kiszedni? (Kitöröltem a quest mappából de ugyan úgy működik mint régen) :/

KB: Ennyi lenne viszont ha tudsz konfigolni és szeretnél szivesen segiteni akkor írj 1 PM-et (Tudom mindenkinek drága az ideje de ha valaki szívesen segitene elfogadnám)  :) :) :)

Idézetet írta: lovag0666 Dátum 2018-03-31, 13:57:01
-Amit állandóan kiír szöveget hogy tudom átírni?
-A mobok berakását hogyan tudom elvégezni MYSQL-be mert olvastam róla topikot de nekem nem nagyon volt érthető lehet szimplán hülye vagyok hozzá
-A questeket hogy tudom kiszedni? (Kitöröltem a quest mappából de ugyan úgy működik mint régen) :/
nghost  meg minden host vásárláskor is írja hogy a konfigolásban nem segítenek. te nem azért fízetél hogy konfigoljanak neked. arra is találsz embert de nem a 2000ft/hónapos árban.

Deneme2 txt-t használ itt tudsz betteni mobot fegyvert vértet meg amit akarsz. ezt a szerver oldalon találod.(vagy notxt és maradsz a navicatnál)
Az állandóan kiírt szöveg alatt mire gondolsz?
questek vannak az object mappában is.
Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amibÅ'l sosem kerülünk ki élve.

,,Bob Marley"

Amit olyan mint ha /n el írnák és roppant idegesitő amikor deneme2-őt ír

az is quest..:)
Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amibÅ'l sosem kerülünk ki élve.

,,Bob Marley"

A gond ott kezdődik, hogy ahogy nézem alig értesz még a dolgokhoz, de már bérelsz egy hostingot...
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Idézetet írta: Rin the Exorcist Dátum 2018-03-31, 15:00:18
A gond ott kezdődik, hogy ahogy nézem alig értesz még a dolgokhoz, de már bérelsz egy hostingot...
Egy egész hostingot Oo

,,Bob Marley"

Ki tudja, még az is lehet. :D De nyilván egy darab vps szerverre gondoltam, csak így kényelmesebb volt megfogalmazni

Egyszerűbb volt megrendelni mert macerás megcsinálni de én abban a tévhitben voltam hogy majd valaki segít nekem/nekünk  :'( :'( :'( :'(

2018-03-31, 15:36:27 #8 Utolsó szerkesztés: 2018-03-31, 15:39:46 Szerző: Distraught
Miért kellene segíteniük? A szolgáltatást megkapod amiért fizetsz (vps).
Mellesleg, ha bármi komolyabb dolgot akarsz csinálni, akkor ne magát a metint tanulmányozd, hanem tanulj c++-t.

C++ programmer at Gameloft

Idézetet írta: lovag0666 Dátum 2018-03-31, 15:17:26
Egyszerűbb volt megrendelni mert macerás megcsinálni de én abban a tévhitben voltam hogy majd valaki segít nekem/nekünk  :'( :'( :'( :'(
Ha úgy vesszük ez is segítsék:
"A gond ott kezdődik, hogy ahogy nézem alig értesz még a dolgokhoz, de már bérelsz egy hostingot..."
Így legalább el megy a kedved és meg spórolsz egy csomó feleslegesen elvesztet időt.
Egyébként a denem2 ért min 5000 fizetsz amiért kapsz egy 2000ft os vps szolgáltatást és a legnagyobb hiba az ez :D

,,Bob Marley"

Írtam 1 emailt a kedves hosting cégnek hogy jó lenne ha legalább kapnánk 1 konfigost ha már 1x fizettünk érte. Mire a válaszuk: A konfigosunk csak azzal foglalkozik hogy üzemeljenek a szerverek a szerver konfigolását magunknak kell csinálnunk.

vps ára nem fedezi a + configos  bérét ne is várd el hogy vps árért kapsz is configost  az egyéb munkák +  ki adásal járnak tehát vagy fizeted a configos árát vagy  nem de akkor nem kapsz segítséget.

Persze, hogy nem fedezi, de minek configos?
Vannak tutok, hogy hogy configold be a VPS-ed, hogy fusson a metin rajta.

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2018-03-31, 16:12:55
Persze, hogy nem fedezi, de minek configos?
Vannak tutok, hogy hogy configold be a VPS-ed, hogy fusson a metin rajta.
Most is fut neki rajta csak nem tudja szerkeszteni

,,Bob Marley"

Arra van a fórumon a tömegnyi leírás, alapoktól a forrásig. :o ???

De hiába telt már el annyi év, még mindig azon a szinten vannak a legtöbben, hogy inkább témát nyitnak mint ráböknek a kereső gombjára... :-\

Idézetet írta: Rin the Exorcist Dátum 2018-03-31, 16:55:35
De hiába telt már el annyi év, még mindig azon a szinten vannak a legtöbben, hogy inkább témát nyitnak mint ráböknek a kereső gombjára... :-\

csak hogy kereső nem mindig ügy működik ahogy kéne  neki mert vannak olyan  keresések amikre pld semmit nem dob ki át kéne az összes téma címet írni  rendesen hogy használható is legyen a kereső normálisan meg találja amit az ember keres csak erre is kinek lenne ideje hogy az összes témát át írja? :(

Idézetet írta: Word Dátum 2018-03-31, 17:19:40
Idézetet írta: Rin the Exorcist Dátum 2018-03-31, 16:55:35

csak hogy kereső nem mindig ügy működik ahogy kéne  neki mert vannak olyan  keresések amikre pld semmit nem dob ki át kéne az összes téma címet írni  rendesen hogy használható is legyen a kereső normálisan meg találja amit az ember keres csak erre is kinek lenne ideje hogy az összes témát át írja? :(
Én így szoktam és tökéletesen működik a keresője:
[spoiler]https://www.google.hu/
[spoiler]példa kérdés site:metin2hungary.net[/spoiler][/spoiler]

,,Bob Marley"

Figyeljetek nem bántásból írom...
De szerintem itt senki se úgy kezdte hogy én már mindent tudok a konfigolásról
Én pld 1 hete foglalkozok ezzel...
Nem pedig 10 éve nyomatom ezt a francos konfigolást hogy én már űberprofi vagyok benne...

Ismétlem nem sértésből írom csak nem tudhatok semmit még úgy ahogy ti...  :) :) :)

És senki nem is mondta h tudnod kell.
Elég ha a keresőt tudod használni és kb mindenre találsz megoldást.