Same old taskbar+ sample shop

Indította fabtam11, 2018-03-24, 21:15:11

2018-03-24, 21:15:11 Utolsó szerkesztés: 2018-03-25, 10:55:16 Szerző: fabtam11
Üdv metin2hungary Népe!Ábe Atag!

Két problémával szembesültem és az első úgy feltételezem, hogy egy szimpla baklövésem miatt következhetett be, a második dolog annyi lenne, hogy lenne pár fájlom, ami nem a céljának megfelelően üzemel.

Tehát az első problem annyi, hogy a taskbar quickslotjai gyakran olyan tárgyakat kezel, amiknek oda se szabadna kerülnie.Vagyis lehívom az itemet és magától oda rakja...valahogy az első tíz-húsz slot szivat ezzel a bugnak nevezhető dologgal e.O
Tom h easy a fixe, csak Én vagyok annyira bolond, hogy már megint nem a jó kulcsszavakkal keresem a fixet.

A második probléma szépen leírva annyi, hogy a tárgyak boltra való ráhúzása képtelen elvenni a potikat és az eladásra szánt tárgyakat...viszont ha az eladás gombra megyek, akkor annak megfelelően kezeli és eltávolítja az eladni kívánt holmikat.
https://drive.google.com/open?id=1T5tnf8bso8DChNSaP8tMR_4nhha761tP -- az általam használt uishop.py és shopdialog.py fájlok...ha valaki rátudna bökni arra, mit hagyhattam ki ?!

Előre is köszönök bármilyen segítséget! :)
ui.:  Bocs ha agyatlan idiótának fogok tűnni, de kiégtem és kialudt mécsessel keresem csak a hibák megoldását.

Idézetet írta: fabtam11 Dátum 2018-03-24, 21:15:11
Üdv metin2hungary Népe!Ábe Atag!

Két problémával szembesültem és az első úgy feltételezem, hogy egy szimpla baklövésem miatt következhetett be, a második dolog annyi lenne, hogy lenne pár fájlom, ami nem a céljának megfelelően üzemel.

Tehát az első problem annyi, hogy a taskbar quickslotjai gyakran olyan tárgyakat kezel, amiknek oda se szabadna kerülnie.Vagyis lehívom az itemet és magától oda rakja...valahogy az első tíz-húsz slot szivat ezzel a bugnak nevezhető dologgal e.O
Tom h easy a fixe, csak Én vagyok annyira bolond, hogy már megint nem a jó kulcsszavakkal keresem a fixet.

A második probléma szépen leírva annyi, hogy a tárgyak boltra való ráhúzása képtelen elvenni a potikat és az eladásra szánt tárgyakat...viszont ha az eladás gombra megyek, akkor annak megfelelően kezeli és eltávolítja az eladni kívánt holmikat.
https://drive.google.com/open?id=1T5tnf8bso8DChNSaP8tMR_4nhha761tP -- az általam használt uishop.py és shopdialog.py fájlok...ha valaki rátudna bökni arra, mit hagyhattam ki ?!

Előre is köszönök bármilyen segítséget! :)
ui.:  Bocs ha agyatlan idiótának fogok tűnni, de kiégtem és kialudt mécsessel keresem csak a hibák megoldását.

Második problem:
Ez lehet uiinventory probléma is :)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2018-03-26, 10:20:14 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-03-26, 10:37:26 Szerző: fabtam11
Hát a második problémát kiegészítve ilyen a szerveroldali syserr... De ez amúgy a sequence probléma, ami nem függ össze a tárgyak eladásával.
SYSERR: Mar 26 09:10:28.967872 :: Process: SEQUENCE 62e8ce00 mismatch 0xaf != 0x64 header 254
SYSERR: Mar 26 09:10:28.967899 :: Process: SEQUENCE_LOG [UNKNOWN]-------------

A sequence hibát fixáltam... de még most se derült ki számomra, hogy a tárgyak eladása miként tol ki velem...  :-X

Packeteket küldene a python szóval tuti, hogy az uishop.py vagy a uiinventory.py a rossz.
Szóval ahol packeteket küldene pythonban ott ellenőrizd le egy alap kliensben lévővel.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2018-03-26, 11:05:10 #5 Utolsó szerkesztés: 2018-03-26, 11:08:33 Szerző: Chookez™
Az ilyen hiba nekem csak "Samurai core" és "Hungary V1" nél jelentkezett, + az összes ebből képződött szerver fájlnál. Általában a "[C++] New SellPacket from GF" dolog idézi elő ezt a hibát.

Ha neked ez nincs bent, akkor próbáld meg kicserélni a kliensben ezt a fájlt: Csatolva!

Oké fogjuk rá, hogy megoldom(?)! Köszönöm a segítséget!  ;)