Mob nevének átírása.

Indította szotyola., 2018-03-17, 19:45:33

sziasztok. 40k alapon hogy tudom át írni egy mob nevét hogy az látszódjon is? honnan olvassa ez a jóság? mert át írhatom én SQl-ben meg .txt-ben is reboot után ha le hívom a mobot semmi változás. próbáltam no_txt 0 meg 1-et is. köszi a segítséget!

Ha átírod txt-ben utána át kell konvertálni kliens oldalira is. Mivel a játék onnan olvassa ki a megjelenitendő nevet.

most komoly hogy a mob nevet is kliens oldalról olvassa? ha át konvertálom jó lesz?

Idézetet írta: szotyola. Dátum 2018-03-17, 20:05:17
most komoly hogy a mob nevet is kliens oldalról olvassa? ha át konvertálom jó lesz?
Ez teljesen komoly a mob_protot módosítsd és kész :)
Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amibÅ'l sosem kerülünk ki élve.

,,Bob Marley"

Idézetet írta: szotyola. Dátum 2018-03-17, 20:05:17

szerinted a szerver hogy kéri le a  modelleket kliens vagy szerver?  szerver oldali txt ek  csak tárolják az adatokat de nem a szerver írja ki neked hanem a kliens ezért kel mind a 2 oldalra meg csinálni a pontos adatokat mivel a kliens jelenit meg mindent ha szerver oldalon nem pontos akkor fabatkát sem ér a kliens oldalad mivel helytelen adat szerepelne. pld szerver oldalon át írod egy vért védelmét 8000 ezer  de a kliensbe nem akkor csóri játékos csodálkozik hogy van +8000 ezer védelme mikkor a kliens csak 800 at ír

Azóta se sikerül. egymás mellé teszem a mob_proto és a mob_names txt-ket a szerver oldalról rá nyomok a txt to proto mappában lévő Dump protor-ra Létre is hoz egy mob_protot, be teszem a localebe és fekete képernyő a map helyett mikor be lépek..

Rossz lesz a struktúrája, nézd meg syserrt.

2018-04-30, 15:13:30 #7 Utolsó szerkesztés: 2018-04-30, 15:24:57 Szerző: szotyola.
csak annyit ír hogy hibás a file. Mármint a mob_proto. Valaki tudna linkelni egy általa tesztelt konvertálót ha megkérem? Mellékelem a mob_proto file-t hátha nektek működik. az is elég lenne ha ehhez lenne egy txt -> proto és fordítva konvertáló.