Taskbar-on item effect vagy skill

Indította Meli, 2018-03-17, 14:55:49

Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom megnézni vagy honnan hívja be ezeket a képeket ami a képen van:
Az aktív item effectről beszélek vagy a skillekről.

Előre is köszönöm :)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

etc.eix/epk

public mappa, slotactive mappa.

valamint public.dds is egy része.

Jobb lenne, ha inkább a beolvasásának a helyét írnád le. Ezeket már megnéztem.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

eterPythonLib/PythonSlotWindow --> __CreateSlotEnableEffect

Az ilyen skillekkel kapcsolatos információkat mindig a skilldesc.txt-ből nézi ki, mint ahogy a skill nevét és stb.

Az ikonnal is így van, az ikont a kliens forrás oldalon azonosítja a skilldesc.txt-ből olvasva és ezután deklarálja a kliens.

A konkrét helye: UserInterface/PythonSkill.cpp

Keress rá az alábbi sorokra:

char szIconFileNameHeader[64+1];
_snprintf(szIconFileNameHeader, sizeof(szIconFileNameHeader), "%sskill/%s/", g_strImagePath.c_str(), m_PathNameMap[c_rstrJob].c_str());

Üdvözletem! :)
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

2018-03-19, 05:50:18 #5 Utolsó szerkesztés: 2018-03-19, 06:03:08 Szerző: Meli
Köszönöm szépen P3NG3R ránézek.
Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2018-03-18, 09:37:29
eterPythonLib/PythonSlotWindow --> __CreateSlotEnableEffect

Köszi Udvat erre is ránézek.
Idézetet írta: udvatt108 Dátum 2018-03-18, 09:45:18
Az ilyen skillekkel kapcsolatos információkat mindig a skilldesc.txt-ből nézi ki, mint ahogy a skill nevét és stb.

Az ikonnal is így van, az ikont a kliens forrás oldalon azonosítja a skilldesc.txt-ből olvasva és ezután deklarálja a kliens.

A konkrét helye: UserInterface/PythonSkill.cpp

Keress rá az alábbi sorokra:

char szIconFileNameHeader[64+1];
_snprintf(szIconFileNameHeader, sizeof(szIconFileNameHeader), "%sskill/%s/", g_strImagePath.c_str(), m_PathNameMap[c_rstrJob].c_str());

Üdvözletem! :)

Amúgy P3NG3R én csak a taskbaron szeretném megváltoztatni az aktív itemek effectjét.
Ha pl leltárba kerül egy új item akkor ott is ilyen karika effect lesz és az nem a legszebb :)

Ötlet vagy megoldás?

Csinálsz egy ActivateSlot2-t és a taskbaron azzal aktiválod, míg a leltárban a simával.

2018-03-19, 09:05:49 #7 Utolsó szerkesztés: 2018-03-19, 16:38:50 Szerző: Meli
Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2018-03-19, 07:38:50
Csinálsz egy ActivateSlot2-t és a taskbaron azzal aktiválod, míg a leltárban a simával.

Okés megpróbálom :)
Nagyon szépen köszönöm.

UI: Köszi P3NG3R! Megcsináltam működik! :)