Rendszereket keresek!

Indította EnVyUs, 2018-03-12, 21:47:55

2018-03-12, 21:47:55 Utolsó szerkesztés: 2018-03-12, 21:53:43 Szerző: EnVyUs
Üdv!
Keresek pár rendszert, nem szeretnék keresgélni, inkább más véleményére adok, hiszen itt vannak olyanok akik már teszteltek dolgokat és működtek is.

Megköszönök mindent, aki tudna esetleg segíteni bármiben!

1. Keresek szerencsekerék rendszert, amit a játékos egy adott yangért, vagy boss ölésért (ilyen buborék tellik fel) tud megpörgetni és jutalmat tud belőle kapni.

2.Valamilyen formában működő ingame wikipédiát keresek.

3. Ingame itemshop rendszer, ami a bal oldalt az érmével megnyílik és sokkal egyszerűbben és átláthatóbban tud vásárolni belőle az illető, mint a weboldalas itemshopból.

4. Biológus rendszer, ami a leltár mellett van és számolja hányat adtál le és a leltárodból is le tudod adni és nem kell a biológushoz mászkálnod mindig.

5. A mob neve mellett megjelenik egy kérdőjel és ha rákattintanak megjelenik a drop-listje az adott mobnak, metinkőnek.

6. Ingame PIN kód rendszert, ahol az illető regisztrációkor megadja, hogy mi legyen a 4 jegyű pinkódja és lekéri az adatbázisból, ezt belépéskor kötelező megadnia, elkerülve így a lopásokat.

Köszönöm előre mindenkinek és ha valaki már egyszer leírta itt, ne legyen rest belinkelni legyen kedves!

keress rá:
4: Vegas professional biology system publikus csak keresni kell
5: targetinfo system
6: pin code system

offosabb:
2: Bélának van wikije amit árul 10 vagy 15 ezerért vagy B verzió találtam anno egyet de pythonban kell megírni hozzá mindent kézzel, talán ingame wiki néven rátalálsz

Vagy egy paraszt wiki is megteszi
Hogy megírod questben szépen. :D

Köszönöm mindkettőtöknek.

Mire gondolsz Lincoln?

Szerintem egy összetett rengeteg fülből álló menürendszerre gondol, ahol minden le van írva. Ha csak pár dolgot akarunk leírni akkor alkalmas, de ha egy komplett wikit akkor átláthatatlan és nehéz benne eligazodni, ezért paraszt megoldás.

Egyébként személyes véleményem szerint, a pin rendszernek semmi értelme sincs, ennyi erővel lehetne 2 bejelentkezési jelszó is (ami nyilván szintén értelmetlen és felesleges).
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

A pin rendszernek mindössze annyi értelme van, hogy a publikus felhasználói adatokkal ne tudjanak belépni, ha valaki mégis azt használja még mindíg. Számtalan "feltörtek mittedjek lepakoltak kitöröltek" eset van, mert hát ugye ha befüstöl a szerver (ez igaz manapság a szerverek 98%-ára), akkor a rakjunk ki mindent elv a mérvadó, felrúgva minden leírt szabályzatot, 14-15-16-16-18 éves szerver"FEJLESZTŐK" ;).

ha már ilyenekben gondolkozol inkább a pin rendszer mint az inventory protect

inventory protect választható, kb senki nem használja ha bent van valahol

Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2018-03-13, 12:30:00
A pin rendszernek mindössze annyi értelme van, hogy a publikus felhasználói adatokkal ne tudjanak belépni, ha valaki mégis azt használja még mindíg. Számtalan "feltörtek mittedjek lepakoltak kitöröltek" eset van, mert hát ugye ha befüstöl a szerver (ez igaz manapság a szerverek 98%-ára), akkor a rakjunk ki mindent elv a mérvadó, felrúgva minden leírt szabályzatot, 14-15-16-16-18 éves szerver"FEJLESZTŐK" ;).

De az IQ valahol ott kezdődik, hogy minimum a jelszavunk teljesen más, két különböző szerveren, nem? Akinek nincs erre igénye/esze azt nem tudom sajnálni.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Persze, de a mai világban a játékosoknak ezt magyarázd meg.. ( nem fog sikerülni sajnos :( )

Akkor már inkább jobb megoldás az amit a global meg a wom használ, hogyha más IPvel jelentkezel be mint ami mentve van, vagy hwid-vel már nem tudom melyiket nézi, akkor egy kódot küld ki emailbe és csak annak a beírásával tudod engedélyezni az idegen gépet. Logikusan ha nincs engedélyezve a gép, nem tud belépni aki megpróbált feltörni. Hozzáteszem ez nincs ingyen, durván nagyon max 10.000 forint.

https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/4014-tuthardware-banhwid-snn-or-etc/&tab=comments#comment-25816

Valaki még esetleg helpelni a keresett rendszereket?

Ezt a Vegas professional Biology-t el tudná linkelni leírással?
Mert csak fizetősbe találtam meg..:D

https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/13150-soon-professional-biolog-system-full-c/

és ebbe hol a C++-része?  :o
abba az ubuntu pastebinbe ami van, elég?  :D :D

Valaki mééég akinek esetleg bármelyik megvan és rendes leírással rendelkezik hozzá? Légyszíves írjon hozzá! :)

2018-03-28, 18:06:38 #15 Utolsó szerkesztés: 2018-03-28, 19:17:45 Szerző: Lincoln
A biosz rendszert szerintem úgyis meglehetne oldani hogy a questben megírod hogy elég legyen rákkattintani a leadandó tárgyra

Így gondoltam..lehet nem a legjobb de azért működhet.

[spoiler] when 20084.chat."Orkfog" with pc.count_item(30006) >0 or 30006.use   begin [/spoiler]

Üzenet összefésülés: 2018-03-28, 19:17:45

Szerencse kerék:

Lehetne egy adott NPC vagy egy tárgy
Ami úgy működik mint egy mezei beváltó csak annyi csavarral hogy random tárgyat ad es hogy fokozzuk a hangulatot beilleszthethetjük ezt is :D

[spoiler]say("[DELAY value; 1000]. . . . . . . . . . .[/DELAY]")
Ez az amikor lassan pontokat ír egymás után[/spoiler]