Hack vagy nem?

Indította TheSLESH, 2018-03-05, 15:26:37

Sziasztok!
Mivel az unalmas, farm szervereket sokat szeretik, csak a végén akarnak már lenni, és mivel ezeket a szervereket ezerrel levédik, és rohadt nehéz beinjectálni bármit is, milyen megoldás lehet a következő?

Egy alap, autó clicker szerüség, külön ablakban, birod szabályozni.
Berakod a köpit az összes slotra, beállsz mountal egy helyre.
A Nullát fél másodpercenként nyomná, a spacet folyton, illetve 200x megnyomná az 1 es slotot, 200x a kettes slotot,  stb, persze belehetne állítani, hogy milyen sürün, 10 másodperc, 20, 30 40, attól függ, hogy mennyire spawnolnak a mobok, az adott szerveren.
Vagyis, egy farm szerveren, ahol mondjuk egy SD2 ben kell farmolni, vagy hasonló szük helyen, magától farmolna, felszedne mindent, 8x200x10/20/30 másodpercig, és ezt nem kell sem injectálni, se semmi hiszen ez egy külső program lenne, semmi köze a metinhez, csak helyetted nyomkodja a gombokat, egy visual studióban nem lenne több megírni fél óránál szerintem.

Mit gondoltok az ötletről? Fölösleges, Értelmetlen, Hasznos, stb?
Érdemes lenne belekezdeni, vagy engedjem el az ötletet?
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.

A szervereket azért csinálják, hogy TE élvezd, ne a programok...
Javítsatok ki ha tévedek.

Teljesen mindegy mert ha nem is sorolod be a hackek közé akkor is fel teszed farmolni a karaktert és ha nézik akkor úgy is lebannolják, utána magyarázkodhatsz hogy ez nem csalás mert ha azt nézzed ez is az. Persze egy olyan szerveren ahol leszarják ott jó.
Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amibÅ'l sosem kerülünk ki élve.

,,Bob Marley"

Felrakod mondjuk AutoEditet, könnyű nyelvezete van, inkább csak időigényes a koordináták irogatása. Csak akkor azt javasolnám, hogy teljes képernyős 800x600-ban írd meg, hogy minden géppel/felbontással kompatibilis legyen. Aztán maximum eldöntöd, hogy kirakod-e a kódot, vagy megtartod saját felhasználásra.

[spoiler=tuti tipp]Azzal kezd, hogy írsz/keresel egy olyan kódot, ami gombnyomásra leállítja a programot, különben nagyon el tud szabadulni vele a pokol.. :D[/spoiler]
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Nekem már ott fura a dolog am, hogy unalmas szerveren akar "játszani".
Ha ennyire nem bírja a farmot menjen fel hammerre, v bármelyik instant lvl-es szerverre és nyomja csak a pvp-t, ha neki az jön be.

Ne haragudj,de nem egyértelmű!
Most akkor védelmet akarsz ez ellen vagy megcsinálni?
Idézvisual studióban nem lenne több megírni fél óránál szerintem.

VS egy IDE, nem egy nyelv :)

Van egy csomó ilyen szoftver:
https://autohotkey.com/
https://www.techsupportalert.com/best-free-hotkey-macro-recorder-utility.htm
https://www.jitbit.com/macro-recorder/faq/

Ez a másik fele, am meg létezik 1 "multihack" féleség ami a szerók mondjuk 90-95%-án működik (magyar viszonylatot tekintve).
[spoiler]És mielőtt bárki zaklatna, nem küldöm át, linket se adok. :-X[/spoiler]
Persze mehet külföldin is, de valljuk be ott azért nagyobb esélye van 1 rendes védésnek mint itthon.

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2018-03-05, 17:08:44
És mielőtt bárki zaklatna, nem küldöm át, linket se adok. :-X

Nem kell kertelni, mind tudjuk, hogy csak mencizés miatt toltad így a képünkbe. :-X :-X :-X
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

VisualStudioban szerintem is egyszerű lenne megírni. Bár én már 1 éve tolom a .sln-t. 

OFF:
Ejnye, máris hiányoznak a farmbotok és az advertiser spamek a chatekről?
ON:
Mondjuk nem lenne rossz látni pár levédett szerón néhány farmbotocskát...jah várj ezt a gf is megcsinálta, csak fizetős feature ez a shitty system.Hümm valaki megbírna cáfolni abban, hogy ez csak egy lusta rendszer?

GF-re még mondjuk megértem. Én kifejezetten utálom az olyan lassú fejlődést.
A farmolással viszont nincsen gondom, sőt... kifejezettn szeretek farmolni ha megéri, főképp normálisan megírt runokon stb, de sima köpis farm sincs kizárva.

2018-03-06, 11:11:14 #12 Utolsó szerkesztés: 2018-03-06, 11:14:28 Szerző: fabtam11
Én nem különösképpen értem a logikát, a GF megoldása ignorálja a metinkövek hosszútávú ütését és a karakter rendszeresen elkószál...  :'(
https://www.youtube.com/watch?v=AwwjxaYMk5w <--- ha valaki képes lenne valami ennél intelligensebb botot kreálni, annak csak gratulálni tudnék!Jó, tudom ez a system a pozíciódban lévő mobokat rulézza és gyilkoltatja, de azért ha a mobID 8K körüli, akkor már igazán ottmaradhatna csapkodni azt a metinkövet, nem?