Optoló, stb egyberakása

Indította gife974, 2018-02-25, 19:53:23

Sziasztok! Már több szerveren is láttam, hogy az optólókat, áldás tekercset, stb-t egymásba lehet húzni, és összerakni, nem kell mindig kidobálni. Esetleg valaki tudna ebben segíteni? Előre is köszönöm!  ::)

uiinventory
def SelectItemSlot(self, itemSlotIndex):
ez alatt ezt a részt
if player.SLOT_TYPE_INVENTORY == attachedSlotType:
self.__DropSrcItemToDestItemInInventory(attachedItemVID, attachedSlotPos, itemSlotIndex)

cseréld le erre:
if player.SLOT_TYPE_INVENTORY == attachedSlotType:
if attachedItemVID == player.GetItemIndex(itemSlotIndex):
self.__SendMoveItemPacket(attachedSlotPos, itemSlotIndex, mouseModule.mouseController.GetAttachedItemCount())
else:
self.__DropSrcItemToDestItemInInventory(attachedItemVID, attachedSlotPos, itemSlotIndex)

Köszöntem! :) Még azt szeretném kérdezni, hogy azt hol tudnám át állítani, hogyha ráhuzom, akkor ne piros, hanem zöld legyen?

def __CanUseSrcItemToDstItem(self, srcItemVNum, srcSlotPos, dstSlotPos):
Csekkolod h azonos-e az ID-je az src és dst slotnak, ha igen true különben meg hagyod végigfutni

2018-02-25, 21:25:30 #4 Utolsó szerkesztés: 2018-02-25, 21:29:24 Szerző: gife974
Nem jól működik. Ha van pl 200db optcserélő, Shitf+bal klikkel rámegyek, kiválasztom, hogy 1-dbot szétakarok szedni. Ha ugyanarra a helyre húzom, mint ahol az optcserélő van, akkor annyi kerül a helyére, amennyit a szétszedésnél beleírok.

MEGOLDVA!