Övbe kő berakási hiba.

Indította Deangerious, 2018-02-23, 10:09:32

Hello

Valaki találkozott ár azzal a jelenséggel hogy az övbe nem tud tenni "Tűzvörös követ"? Hiába húzom az övre, nem teszi bele a foglalatba és nem is ir semmit. Megnéztem az item_protban a tárgyat, ami rendben van és a char_item.cpp-ben is jól azonosítja az USE_PUT_INTO_BELT_SOCKET altípus révén, de valamiért cseszik működni. Debug képen az item ITEM_USE típushoz, ahol az itemeket ellenőrzi használatnál, etettem egy chat üzenet kiirást, ahol a foglalatba helyezné az öv követ, de nem írta ki a chat üzenetet, tehát el sem jut addig, valahol máshol a gond.

Nincsenek hiba üzenetek a syserr fájlokban.m

Ötleteitek vannak? :O

2018-02-23, 12:48:33 #1 Utolsó szerkesztés: 2018-02-23, 12:50:38 Szerző: fabtam11
[spoiler=segítek]Gyémánt = /i 50621[/spoiler]  :o 8)

Köszi, hogy segítesz, de olvasd kérlek újra el a problémát.
Idéznem teszi bele a foglalatba és nem is ir semmit.

Szóval nem azt írtam, hogy nem tudok foglalatot létrehozni.

Ezt a bug fixet megcsináltad??? Nekem ez oldotta anno meg ha alap forrással kezdtél el dolgozni akkor ezt ajánlott megcsinálni illetve a többi maradék 4 öv fixet is.

A témában részletesen kivan fejtve lejeb is kell tekerni ott van teljesen.

https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/2932-bug-with-belts/

Köszi a választ.

Én hungary forrást használok és ezek a dolgok fixálva vannak benne.

Más ötlet? :S

Azt annyira nem ismerem részleteit tekintve talán ha whiteworld-re rá írsz válaszol bár manapság keveset látom őt is.

Továbbiakban pedig esetleg módosítottál valamit vagy az ő tiszta rendszerében nem megy?

Ha módosítottál mit raktál be biztonsági mentés egyébként? Nem árt minden apró szar változtatás esetén ha másról nem az adott fájlról készíteni mentést mert lehet az jó de másban kárt okoz.

2018-02-23, 18:41:15 #6 Utolsó szerkesztés: 2018-02-23, 18:49:24 Szerző: gamer6661102
Nem írtad le így nem tudom így meg kérdezem!
A helye meg van csinálva gyémánt kohoval? :)
Mert csak utána lehet bele tenni a tűzkövet! :)

Esetleg még ez

https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/16634-belt-bonuses/

Köszönöm a válaszokat.

Nem módosítottam semmit, tegnap üzemeltem be a szervert.

Igen, van neki foglalat csinálva.
Idéznem teszi bele a foglalatba és nem is ir semmit.

A téma még aktuális, esetleg valaki tudna segíteni?