új rendszer

Indította Distraught, 2018-02-14, 15:50:41

Sziasztok,
Várnék itt ötleteket, hogy milyen rendszerek vannak a fejeitekben, amiket szeretnétek, hogy valaki megcsináljon és publikálja a fórumon.

C++ programmer at Gameloft

2018-02-14, 16:42:58 #1 Utolsó szerkesztés: 2018-02-14, 17:10:58 Szerző: fabtam11
[spoiler=saját elmém retardált szüleményei]Ingame céhlogó készítő rendszer...
- a cím már leírta, a lényeg hogy ne kelljen lekapni se photoshopot se paintet, menjen a játékba valami c++-os v pythonos dolog, amivel meglehet csinálni a 16x12-es képet.

Napi küldetésrendszer...
- A player szintjétől mérten 24 óránként 1 vagy több +- 5-10-ös szintű mobfajtából 5-10-20-25-50-100-120 darabot kell levadásznia a playereknek. // a küldit csapatban is végezhetnék a playerek, hogy hamarább sikerüljön az akció. vagyis így azért jóval könnyebbnek és csapatorientáltabbnak tűnne a dolog.
A jutalmak darabszáma és típúsa változó lenne, néha kagylók, néha fejlesztős holmik, no meg némi gold is belefér a küldetésbe...nem milliós összegben, de 15-30-50-75-100K yangokról beszélhetünk. --- tárgyhúzáshoz pont ideális.

24h Try out itemshop system...
Ha a játékos eléri a 15. szintet, akkor 24 óránként igénybevehet egy nem kereskedhető, el nem dobható, el nem adható, raktárba se rakható flagú tárgyfajtát, ami kerek egy napig adott bónuszt vagy skint adhat.:
Vagyis egy adott listáról kiválassza a player, hogy milyen adott 5-10%bónuszos kösztümöt /kosztümhajat/kosztümfegyót/ petpecsétet/mountpecsétet/ egyéb tárgyat vagy 10-15%-o bónuszt akarna kipróbálni 24 órára ...és ennyi.A rendszer része max annyi, hogy a playerünk nem rendelkezne olyan opcióval, hogy ugye eladhassa vagy megválhasson a 24hToi systemből szerzett dolgokat, amik mint sejthető 24 óra múltán eltűnnek/elhasználódnak.

After wedding system.../félkész/
A házaspárrá vált karakterek az eskűvőt követően kapnak egy-egy küldetést az öregasszonytól, ami minden mobbal rendelkező mapra ad egy random elérhető pozíciót, ahova ha ellátogatnak a szerelmesek. De ez nem egy szimpla kaland, hanem két egyszerre lespawnolt metinkőhöz szőtt feladat, ahol +-5- szinteltérésnyi vagy nagyobb szint esetén akár +10 szintnyire is eshetnek erősebb metinkövek a playerekétől.
A rendszer lényege annyi, hogy az egyes mapok felkutatására és a 'pár' szórakozástatására egy jobb okot adhat+ ha elvégzi a páros az egyes metinkőpárosok leverését, akkor mapponként egy questtekercsből választhatnak az eskűvői itemshopos cuccokból...nos ha ugye a playerek képesek felkutatni és leütni a követ az előbb írt opció megy, ha nem sikerül egy órán belül lecsapni a lespawnoltatott követ, akkor a rendszer purgézza/törli a lehívott metinkőkettőst. . .A küldetés összes pozíciójának bejárása csak egyszer lehetséges és ha egyik követ se verik le egy órán belül, akkor az adott pozíció lekerül a questben szereplő listánkról.
Ha minden mappon végighaladt a páros, akkor az öregasszony visszahívja őket és ajándékul egy millió yangot adományoz a szerelmeseknek ezért a kis kalandozásért... (ja így van 10-15-20 map, szal úgy a végére tuti jól járhatnak a sok eskűvői bufftárggyal)[/spoiler]

Én egy publikus klón/baby rendszert fogadnék el ;D
Az istenért sem akar összejönni, neten meg csak fizetősekre akadtam eddig.

Pati küldj egy uznetet holnap és elküldöm a baby rendszert
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.