Új game,db és nem indul a szerver..

Indította szabika1232, 2018-02-10, 09:02:37

2018-02-10, 09:02:37 Utolsó szerkesztés: 2018-02-10, 10:22:04 Szerző: szabika1232
Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenék, tisztázni szeretném, hogy NEM lesz éles szerver belőle, csupán unaloműzés érdekében kezdtem bele az egészbe! Mindent így szeretnék hagyni ahogy jelenleg van, csak megoldást keresek a problémámra. Továbbá, nem vagyok nagy szakértője még, ez az első alkalom, hogy forrással próbálkozok.

UPDATE: A game fájl lesz a ludas, mert visszatettem a régit, úgy pedig működik!

Nos, a gond pedig:
Feltettem a 9.2-es bsd-t, amin forrás is van. Letöröltem és kicserélem a mysql és game részét Whiteworldéra.
Ezután felléptem a szerverre, minden működött. Lefordítottam a game-t és a db-t, beraktam a megszokott helyére, 777-es jogot adtam neki, rebootoltam, azonban a szerverre már nem engedett fel.
Mindent eme topic szerint csináltam.

Ami biztos:
-Jó helyre raktam a game,db fájlokat.
-"game" és "db" néven szerepelnek.
-A portok egyeznek, hiszen először feltudtam lépni a szerverre.
-Az ip-k egyeznek.
-Disco kliensét használom, de próbáltam mást is, azokkal sem jó.(Spectra,Test Client Für 40250)
-Hamachis szerver, helyesen van a sysinstall, hisz először felengedett a szerverre.
-Mindent a leírás szerint csináltam.
-777es jogot megkapta a db és a game is.
-Beraktam a fordításhoz tartozó fixeket, aztán fordítottam.
-Az újonnan fordított game és db mérete kisebb, mint az előzőké.

Minden értelmes és segítőkész választ előre is köszönök!

Syserrek-Syslogok rar formában, képek indításkor csatolva.
“C makes it easy to shoot yourself in the foot; C++ makes it harder, but when you do it blows your whole leg off.” ― Bjarne Stroustrup

Szia küldtem privátot remélem megkaptad