vs13 Debug büld FAil

Indította Word, 2018-02-05, 12:52:09

sziasztok mikkor vs 13 debugban büldelek akkor kerek 83 errot ad ki mi lehet ennek az oka?

normál büldbe tökételes az inditó de de bugnál írja ki a 83 errort itt a kép is

vagy valaki  le tudja írni hogyan lehet meg csinálni debugos büldelt hogy jó is legyen?

...és hanyadjára buildelted vagy egyáltalán volt olyan h clean build és aztán újra buildelted?  :o

csak de bugosnál jönn ellő ez a hiba sima büld tökéletes

és fontos lenne nekem azért ha tudnák debugos inditot is csinálni normál mellé

há nagyon úgy néz ki h valami nem az igazi a cryptolibnél... újrakéne tán fordítani, de wait mi lehet a malőr?

Idézetet írta: fabtam11 Dátum 2018-02-05, 14:55:03
há nagyon úgy néz ki h valami nem az igazi a cryptolibnél... újrakéne tán fordítani, de wait mi lehet a malőr?

pasz mert sima büldelés megy rendesen csak debug modba nem és  ez egy gyári forrás ami nincs is szerkesztve még

Ezt a kettő libet rakd a lib mappádba .. ha nem elég küldöm a többit
https://drive.google.com/open?id=1ECbId4bJHZmr8HHJJG8WU5HR6nLJzim1

ugyan úgy ott van a 83 error tiedel

Idézetet írta: Word Dátum 2018-02-05, 16:40:32
ugyan úgy ott van a 83 error tiedel

Van egy védelmem az indítómban.
Nekem akkor szokta ezt csinálni, ha build előtt fut a játék.
Szóval én csak úgy tudok fordítani, hogy ha nem fut a gépen a metin.

Indítsd újra a vs-t és build újra.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

nem fut semmi akkor sem jó  ugyan úgy  ott a 83+ error már néztem 

Mivel a Debug, Distribut, Release építési metódusok három különböző müvelet, ezért három különböző beállítást is lehet hozzájuk rendelni, külön-külön. Természetesen egyben, mindre is lehet állítani adott beállításokat. Ezek a beállítások többrétegűek, itt a könyvtár mappákat, fordításhoz szükséges rendszer beállításokat, karakterkódolásokat, programnyelvi beállításokat és dtb. állíthatunk be.

Namost ez annyit takar jelenesetben, hogy minden bizonnyal, ha a release módban lefordul helyesen, akkor ott jók a beállítások, ellemben a Debug móddal, ami ugye nállad nem fordul le. Tehát érdemes megnézni, hogy a Debug módra állítva a project beállítások hogy állnak.

Feltételezem, hogy a könyvtár mappák (library, include) nincsenek megfelelően beállítva vagy helytelen helyre mutatnak ezért abban a módban hibásnak vél dolgokat.

De az sem kizárt, hogy a cél operációs rendszer környezeti beállítás helytelen.

Minden esetre érdemes a beállításokra odafigyelni.

Csak egy tip, mert már jártam így. :)
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

és hogy oldható meg hogy jó legyen debug mondja is?

udvatt nagyon szépen elmondta. Esetleg rajzolja is le? Vagy nem értem a kérdést.
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.

Ajánlom samurai forrását. Mostanság azzal szoktam ügyködni ha unatkozom és azzal nincs ilyen probléma.
Vagy lemásolod az ő beállításait vagy szimplán felülírod a cpp/h fájlokat benne a tieddel és voálá.

ntudná valaki le írni? hogy mit kéne át írni hozzá? sokal egyszerűbb lenne mint le szedni egy egész forrást ha valakinek már jó akkor csak le tudja írni hogy mit kénne debug mod hozz át írni.

nekem is jó lenne ha lenne le írás hogy mi nem jó debugnál ne keljen már ezért +1 forrást le töltögetni