Skill hiba.

Indította gyertya, 2018-02-02, 18:40:21

Sziasztok.

Betettem egy új skillt, de ha akarok rá adni pontot hiába nyomom nem tesz rá.   (Maga a skill nem is sebez pedig skill_proto része jó, mert egy eredeti skillt másoltam le.) Sysser nem ír semmit.

http://prntscr.com/i98v3t

Szia ! töltsd ki skill_power.txt-t (valamint forrásban is engedélyezned kell ha eddig nem tetted a 7-8 skillt)

Miért mondja mindig mindenki a skill_power.txt-t? ??? A magam részéről már meglehetősen régen letöröltem az egész fájlt, mivel ahogy néztem konkrétan semmire sem jó. Ezt az is bizonyítja hogy semmilyen problémám nincs a képességekkel. :-X
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

2018-02-03, 09:45:09 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-02-03, 09:47:09 Szerző: gyertya
Engedélyezve van igen, és igaz skill_power-nek sok köze nincs hozzá, mivel nálam speciel a "skill powert" ugye hogy 1,2,3..20 M1.. stb mennyivel legyen erősebb a skill, az local-ba van megadva.(Navi)  De természetesen az is ki van töltve!

Nekem is volt ilyen problémám, miután beraktam a wolfot, nem tudtam rakni semmire. Bent volt a 7-8. skillek is, kiszedtem, és megoldódott a problémám.

Neked nincs bent?

Nincs farkas bent, de azért is fura, mert 1x tudtam rá adni skillt, de akkor meg maga az iconja is eltünt a skillnek, meg minden. O.o Pedig már 1x bevolt téve minden kasztnak 7-8 skill (Aktív amit tudtal használni.)  (Sysser továbbra se ad semmi hibát ki.)