PVP KI HÍVÁS HIBA

Indította Radox, 2018-01-30, 19:03:52

Helló az volna a problémám amiben a segítségeteket szeretném kérni, hogy ki hívok valakit avgy engem ki hívnak pvp-re nem lehet elfogadni szóval rá kattintok az "egyetért" -re és nem reagál semmire, nincs syserr kliens oldalon! Próbáltam fel csatlakozni másik kliensel, azzal is ugyan ez a hiba! Újra telepítettem az SF-et és a hiba szintén fentált! Valami megoldás?
Véletlennek azt nevezzük, amikor a számításaink kudarcot vallanak.

Szerver oldali syserr nélkül nem hiszem, hogy lesz megoldás. :S

Csatolj szerver oldalról DB és CH1 syserr log fájlokat.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Semmit nem ír pár map index hibát ír, azon kívül semmit, a syserr sem utal semmire aminek köze lenne hozzá és ez benne a furcsa...De nem gondolom, hogy szerverrel lenne a gond, mert fel telepítettem alap sf eket és azzalis ugyan ez volt a baj! Én személy szerint a lib-ekre gyanakszom de most újra telepítem a vps-t és megnézem milehet :/

Idézetet írta: Radox Dátum 2018-01-30, 21:08:20
Én személy szerint a lib-ekre gyanakszom :/

Nem sok köze van a libeknek ehhez a jelenséghez, pláne ha nincs syserr a hiba okát jelezvén.

Töltsd fel a "root" mappából az "uitarget.py" fájlodat és megnézzük, hogy kliens python részről rendben van-e.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Csatoltam a fájlokat :) Újratelepíttem és semmi, ugyan olyan sz@r :/

A kliensed mappájából is oda tudod adni a "syserr.txt"-t?

UI.: Eddig úgy néz ki, hogy módosított a PVP kihívás funkciód a kliens oldalon, nyílván valami PVP szerver kliensét használod.

Régi kliensemet használom amit 3-4 éve készítettünk, most újra üzembe helyeztem, viszont igen pvp szerver :D
De nem emlékszem, hogy bármit is módosítottam volna pvp téren :/ Sajnos ötletem sincs, hogy milehet mert egy másik alap tökre különáló klienselis fel csatlakoztam a szerverre és úgysem volt jó.

2018-01-30, 22:11:28 #7 Utolsó szerkesztés: 2018-01-30, 22:13:36 Szerző: udvatt108
Tessék próbáld meg az alább csatolt "uitaget.py" fájlt.
Tedd be a "root" mappába vissza, ahonnan előzőleg kikerested, majd csomagold be eix/epk-ba és tedd be a kliensedbe és próbáld meg a párbajra hívást.

Ha nem működik, akkor 100%, hogy a szerver fájlban/questben át van alakítva, mert a kliensben is át volt, csak vissza alakítottam.

(Konkrétabban, a párbaj kihívásnál egy questet hív meg a kliens valamilyen okból, nyilván ezt a kliens/szerver fejlesztői okkal csinálták így.)

Üzenet összefésülés: 2018-01-30, 22:13:36

Öregem, te láttad már a syserr.txt fájlod tartalmát? :D

Nem tudom, de talán ez sem éppen egészséges dolog:

0130 21:46:14646 :: Unknown Server Command SetTeamOffline [SA]Admin | SetTeamOffline
0130 21:46:14646 :: Unknown Server Command SetTeamOffline [GA]Admin

Köszönöm szépen, működik :) Ment + :P :)