[HELP] costume ACCE

Indította Everest, 2018-01-23, 11:23:32

Sziasztok.

Ha van valaki aki nagyon mágus a témában...
Azt szeretném megcsinálni,hogy a pántokat modelljeit használnám,viszont nem kell nekem semmilyen rendszer hozzá.
A szerveremben nincs benne a pánt rendszer de nem is szeretném ha bent lenne.
Egyszerűen costume pántokat szeretnék.
Esetleg valaki ebben tudna segíteni?

(Az alap costume rendszer ami a vértekre és hajra van az bent van.Valami olyasmit szeretnék.)

Akkor szerveroldalon csak simán létrehozod az új típust az item_lenght.h-ban meg az item.cpp-ben a felvétel + még a db és nagy vonalakban a szerver része ennyi.
Az indítóban viszont már kell pár dolog, különösképpen az attach-os részek.
Magában a kliensben meg csak az uitooltip.py-ben kell pár apróság.

Ezeket lényegében mind a gf jellegű leírásból kitudod nézni, csak ugye nem kell lépésről lépése az egész leíráson végigmenni.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

kb a costume_weapon-t kell átszerkesztenem pánt-ra? Működhet? Nem akarok semmilyen bónuszt se fejleszthetőséget.

2018-01-23, 12:21:09 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-01-23, 12:22:42 Szerző: Rin the Exorcist
A szerver és kliens része az hasonló a kosztüm fegyverhez, de a az indítónál jobban jársz, ha a vállpánt leírását nézed. És mint mondtam, csak azokat csináld meg lényegében amiket írtam (persze ésszel, lehet kifelejtettem pár apróságot), és akkor nem lesz bónusza meg ilyesmi a pántnak, csak egy felszerelhető tárgy lesz, ami rád rakja a pánt modelljét.

De most várj, lehet félreértettelek, azt szeretnéd, hogy ne lehessen felvenni, meg hogy ne lehessen látni a karakteren? Ennek mi az értelme?

2018-01-23, 12:38:06 #4 Utolsó szerkesztés: 2018-01-23, 12:39:47 Szerző: Everest
NEEEM!!!!
:) Teljesen jól értetted. Szimplán azt szeretném ha fel lehetne venni a modellt látni lehetne a karakteren. Semmi mást nem akarok.

(Szerver oldali részen nem tudok fordítani. 40k-s de nem forrás)

Akkor már minden szükséges infót megkaptál, sok sikert! :D

Szó....nem forrással dolgozom.valami quest-el nem megoldható? 40k-s a szerver,de nem forrás.

Hol is tudom törölni a profilomat?...

Hogyan 40k, ha nem forrás?  ???

2018-01-23, 16:28:27 #9 Utolsó szerkesztés: 2018-01-23, 16:30:28 Szerző: 5310pati

Üzenet összefésülés: 2018-01-23, 16:30:28

Am berakod rendesen a rendszert, csak nem engeded abszorválni és jé, nem kerül bele bónusz.
Tooltipből meg kikapod a %-ot.

De úgy milyen csöves már, hogy potyára berakja azt ami neki sosem fog kelleni... :-\

Amúgy meg nem értem miért használnak még az emberek ilyen vaniliás vackokat, meg kitudja mit, amihez nincs publikus forrás, amikor itt a fórumon is van szép számmal normálisan publikált bugfixelt forrás.

Sztem magadtól is tudod a választ rá.
Igény az szerencsére van, legalábbis merem ezt remélni, meg esetleg pár elképzelés (ezt a témát leszámítva), csak tudás és idő nincs nagyon rá. Ezért van az h inkább nem baszakodnak vele főleg h nem is értik, inkább vmi instant cuccot lekapnak azt jóvan, dőllyőn a lééé $$$. Mert ugye magyar ember mi másért is csinálna szervert?

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2018-01-23, 17:24:34
Mert ugye magyar ember mi másért is csinálna szervert?

Tudod, vannak akik azért csinálnak szervert, mert megtehetik, értenek hozzá, tanulni akarnak, szeretnek programozgatni és szeritik látni, hogy a munkájuk gyümölcsét mások használják.

Igen, vannak életre méltatlan életformák is a történetben, de azért nem mindenki pénzéhes, pláne akinek amugy sincs rá szüksége, mert nem egy csöves.

Nem vita szándékkal írtam. Csak ne feledjük, h ne magunkból induljunk ki, mert vannak kivételek.

Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2018-01-23, 17:24:34
Sztem magadtól is tudod a választ rá.
Igény az szerencsére van, legalábbis merem ezt remélni, meg esetleg pár elképzelés (ezt a témát leszámítva), csak tudás és idő nincs nagyon rá. Ezért van az h inkább nem baszakodnak vele főleg h nem is értik, inkább vmi instant cuccot lekapnak azt jóvan, dőllyőn a lééé $$$. Mert ugye magyar ember mi másért is csinálna szervert?

Legalább kezdünk haladni a korral, és így 2018 elejére már akad aki nem 2k meg 34k-t használ, hanem 40k-t forrás nélkül. :-\ :o

Idézetet írta: udvatt108 Dátum 2018-01-23, 17:58:25
Igen, vannak életre méltatlan életformák is a történetben, de azért nem mindenki pénzéhes, pláne akinek amugy sincs rá szüksége, mert nem egy csöves.

Szerintem akinek nem inge, ne vegye magára.. :D

Nyílván, én csupán hozzáfűztem amire gondoltam, mert azért durvának tartom, hogy általánosítva van az a mondat.
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Szerintem ez a helyzet csak romlani fog sajnos... Már azon se lepődnék meg ha valaki holnap pl 2089 game fájlhoz kérne segítséget.

2018-01-23, 23:13:38 #16 Utolsó szerkesztés: 2018-01-23, 23:18:15 Szerző: fabtam11
Alternatív megoldás.:
etcdrop itemnek megcsinálod aztán eldobható meg földről felvehető lesz az a sok szép vállpánt... most az kisebb para hogy nem tod a karira feltenni de nem kell mindenkinek a GF-et majmolnia :D

Üzenet összefésülés: 2018-01-23, 23:14:44

Idézetet írta: Everest Dátum 2018-01-23, 11:23:32
Sziasztok.

Ha van valaki aki nagyon mágus a témában...
Azt szeretném megcsinálni,hogy a pántokat modelljeit használnám,viszont nem kell nekem semmilyen rendszer hozzá.
A szerveremben nincs benne a pánt rendszer de nem is szeretném ha bent lenne.
Egyszerűen costume pántokat szeretnék.
Esetleg valaki ebben tudna segíteni?

(Az alap costume rendszer ami a vértekre és hajra van az bent van.Valami olyasmit szeretnék.)
várjunk most leírtam a téma megoldását a vállpánt rendszer nélküli vállpántra?  ;D ;D

Üzenet összefésülés: 2018-01-23, 23:18:14

ui nem trollságból írtam de ha rendszer nélküli rendszert használunk az pont olyan amit leírtam...etcdroppos modell alapú.  8)