Mob_drop_item bizonyos tárgy

Indította gife974, 2018-01-13, 10:57:52

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudna-e segíteni abban, hogy a Mob_drop_item.txt-ből, egy bizonyos tárgy a leltáramba kerüljön? Sok módosítás szükséges hozzá?  :-\

Előre is köszönöm!

UI: Tudom, questben meglehet oldani, de az sok szempontból nem jó.

igen, tudom. Írtam is, hogy nem jó, mert nem tudom benne ellenőriztetni, ha aktív a tolvaj kesztyű. Mert ugye akkor nagyobb eséllyel dobja, alapjáraton, ha a mob_drop_itembe van.

Készítesz egy funkciót forrásban a quest funkciókhoz, ami ellenőrzi a kesztyű aktivitását és már is használhatod a questes megoldást.

Persze ez csak akkor opcionális, ha forrással dolgozol, amit csak remélni tudok így 2018-ra. :-)
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Természetesen forrással, de fogalmam sincs, hogy kéne hozzá kezdenem.

Idézetet írta: gife974 Dátum 2018-01-16, 14:20:24
Természetesen forrással, de fogalmam sincs, hogy kéne hozzá kezdenem.

Mindjárt megnézem.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Parancsolj, megírtam, csak kicsit kiegészítve és publikáltam.

http://metin2hungary.net/index.php/topic,200164.msg1059083/topicseen.html#new
Egy programozási nyelv akkor alacsony szintű, ha arra kényszeríti az embert, hogy az érdektelen dolgokra is odafigyeljen.

Hálásan köszönöm, ez a 30 perces tolvaj kesztyűt is ellenőrzi, ami a bal felső sarokba van?

Idézetet írta: gife974 Dátum 2018-01-16, 19:31:07
Hálásan köszönöm, ez a 30 perces tolvaj kesztyűt is ellenőrzi, ami a bal felső sarokba van?

Ember:

Minden item aminek ez van állítva azzal jó.
DOUBLE_ITEM

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Igen, minden tolvaj Kesztyűt ellenőriz, ebbe nyilván beleértve a 30 perces, 2, órás, 3 órás, és még akár az egyedileg állított időhatáros eseteket is.

Mégegyszer hálásan köszönöm.