Néhány ötlet P3NG3R féléknek vagy hasonló

Indította Meli, 2017-10-10, 01:33:13

Üdv!
Ez a párötlet elég sok mindenkinek hasznos lehet.

1),
[spoiler]Hogyan tudnám megoldani azt, hogy szöveges dokumentumból vagy bármi forrásból betudjak illeszteni szöveget a kliensbe? Értem itt ezalatt a chat et valamint a privát üzenet(Suttogás)-t.
Control + C / V megoldás tökéletesen megfelelő lenne.

Illetve mi lenne akkor, ha pl egy játékos bemásolna egy linket a chatbe és azt meglehetne nyitni, ha rákattintunk. Persze ezt jó lenne korlátozni, mert a sok pista teli floodolná a saját szerverelérésével a chatet.
Csak bizonyos előtagú linkeket lehetne bemásolni vagy elküldeni chatbe: Youtube, facebook vagy hasonlók.
Ez jó lenne adminoknak is, ha valami friss hír van a weboldalon akkor ne kelljen beírogatni se nekünk se a playereknek.
[/spoiler]

2),
[spoiler]International szerverekhez tökéletesen megfelelő lenne ez az elgondolás.
Mivel nagyon sokan nem tudnak angolul / németül - tök frappáns lenne, ha a mob droppolna valamit akkor nem csak az angol / német neve lenne ott hanem az ikonja is. (Miközben a földön van)
És egy kis ráadás: Nem lenne rossz ötlet az sem, ha a tárgy ikon és neve mellett mutatná, hogy mennyi ideje van a játékosnak felszedni. Ez azért lenne hasznos, mert pl PVM szervereknél ütik a metinköveket és épp droppol valami értékeset azért ne kelljen már félbeszakítani a metinkő csapkodását, ha csak nem muszáj.
[/spoiler]

Remélem érthetően írtam le.
Esetleg valaki ide tudna nekem biggyeszteni valamit az orrom alá, hogy hogyan lehetne megvalósítani ezeket?
És milyen fájlokban kellene turkálnom?
Előre is köszönöm a kommenteket.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2017-10-10, 11:59:47
A kereséssel még mindig gondok vannak :'( :-\ :-X
[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/9742-can-somebody-know-how-to-ctrlc-and-ctrlv-in-game/[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
Jogos, nem gondoltam, hogy valaki megvalósította! :)

A másikra esetleg?

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Forrás, megnézed a céhlogót pl és megcsinálod olyanra a földön lévő tárgynál is.

értemszalhaP3NG3RhezvagyéppenazokhozírnálakikezzelkapcsolatbanfelvilágosultakésértelmesekaznagyszerűmegmindencsakazaparahogyatöbbifórumozócsakehhezhasonlódolgokattudnaadniértsdezalatthnemmindenkiP3NG3RdeP3NG3RsemmindigpengerkivévemikorőP3NG3Rértedteshámnem?