game forditas

Indította soniice, 2017-10-05, 21:06:12

sziasztok game forditasnal nem tudjatok miert ir ilyeneket?

nem is csinal uj game-t.

[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]mert talán épp compilálja és ott írja, hogy melyik fájlnál tart? ameddig nem kapod vissza a promptot, addig nem fejezte be a folyamatot[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]

C++ programmer at Gameloft

már végzett de nem volt új game file. és az a sok szoveg nem baj?

miért nem arról csatolsz képet amikor végzett?

valami el van írva a forrásodban, azt a részt screeneld le, ahol látsz error szavakat (nem itt a végére gondolok, görgess feljebb)

milyen mappáid is vannak? nem jut eszembe a neve, de benne van a dev szó (ahol van a game, db, stb mappa), na azt compiláld le

nem talalok olyat de am ez a Hungary V1 sf.

teljesen mindegy milyen "sf", a kettőnek semmi köze egymáshoz
de mindegy, hagyjuk, felesleges ezzel szarakodnod, mert ha elkezdesz c++-ban bármit csinálni, csak még több hibába ütközöl, használj egy kész game filet inkább

és ha szeretnek bele rakni par rendszert akkor igy nem fog menni.

Használj samurai coret akkor, egyből fordítható, alap módosításokkal/fixekkel.

Idézetet írta: soniice Dátum 2017-10-05, 22:49:37
nem talalok olyat de am ez a Hungary V1 sf.
Wat?
Am nemtom mit csinálsz mert simán fordítható a samurai core.

2017-10-05, 23:10:48 #14 Utolsó szerkesztés: 2019-09-01, 15:02:21 Szerző: MrBongo
.
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

freebsd 9.3 már nem tudom honnan van régebben szedtem le de leszedem a 9.2-t.

2017-10-06, 11:06:04 #16 Utolsó szerkesztés: 2017-10-06, 11:39:15 Szerző: fabtam11