Váll pánt npc hiba

Indította gamer6661102, 2017-10-02, 00:18:07

Sziasztok Újra találtam egy hibát nem jöttem rá mi lehet a gond a probléma a következő meg nyitom pl a kombináció ablakot be jön az ablak nem tudom be húzni a pántot de be sem tudom zárni syser üres akinek van kippje kérem írjon!

Nálam akkor csinálta ezt mikor rossz helyre tettem valamelyik headert.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Kicsit pontosabban? Az a baj hogy több hiba lépett fel és már kicsit kezdem unni :D Elég szenvedés az egész ahhoz képest hogy több helyen is találkozni vele...

Az se mindegy, hogy melyiket rakod be. Meg persze attól, hogy sok helyen bentvan, az nem azt jelenti, hogy könnyű is berakni.(Egyébként nem nehéz, figyelj oda, hogy mit hova raksz be.)

Nem tudom egyébként abból hogy nem nyitja meg vagy kifagy megnyitás közben lehetetlen hogy nincsen sehol se syser vagy kliens bezáráskor egy log hiba. Valamint amit én ki raktam ide fórumra tökéletesen megy egyedül fordításkor kell javítani két dolgot az indítóforrásba. Azon kívül már olyan apróságok vannak csak hogy meg kell neki adni a slotokat costumewindo.py-ba nem értem ezeket a leírás alapján hogy tudjátok elrontani.