Login interface

Indította Szirikee, 2017-09-13, 00:28:01

Sziasztok!

Minap találtam egy igazán érdekes login interfacet, amelyben a háttér valós idejű történéseket mutatja (tehát a map egy adott koordinátájára helyezve, olyan, mintha egy kamerát helyeznénk le a mobok mellé, és látjuk, ahogyan mozognak, stb).

Beraktam, a libeket is áthelyeztem, amiket kellett. Azonban amikor el akarom indítani a klienst, a traceback.pyc-re fáj a foga és nem akarja elindítani. Gyanús, hogy 2.7-re kellene frissítenem a pythont, mivel jelenleg 2.2-van. De javítsatok ki, ha tévedek! Illetve, egy egyértelmű magyarázatot tudna-e valaki adni, ami "nagyjából" lépésről lépésre leírja a történéseket?

Előre is köszönöm a választokat! :)

Amennyiben nem linkeled be a témât, sokat nem tudunk segíteni mi a baja.
Python frissítésről meg van pár leírás.

Betettem, jól néz ki meg minden de 8mp-be kerül megnyitni vele a klienst :D Ez így kicsit gáz, valamit mindenféleképpen kell kezdeni vele.
+ha visszalépsz a szerverválasztóba akkor néha fekete képernyő.

Amúgy milyen libekről beszélsz? Semmi lib nem tartozik ehhez, szerintem a fájlokban a locale/de eléréseket nem írtad át pl. És nem hiszem hogy igényelne 2.7-et a kód, viszont 30perc max felfrissíteni, leírás van pl itt: http://metin2hungary.net/index.php?topic=197029.0

Ebben nem kell semmilyen "lib"!

Olvass egy kicsit a dolgok után mielőtt ki írsz valami baromságot.

Amúgy szerintem ne terheld ezzel a klienst. Keress valami olyan dízájn-t  ami nem húzza így le a klienst. Elfeketedik a kép és még lassan is indul.
"A színpadon törtek elÅ' belÅ'lem a sötét erÅ'k!"

Megoldódott, köszönöm! :) A klienssel volt a gond.