[HELP]34k-ba VÉRTEK/FEGYVEREK

Indította steis, 2017-09-02, 11:40:09

Sziasztok
Nagyon béna vagyok így nem sikerül egy itthoni kis szerverbe betennem új vérteket/fegyvereket

Régebben voltak kész  filjeaim (eix epk ) amik tartalmazták a fegyvereket, hogy ne keljen mindenhova külön ki be csomagolni

esetleg van valamelyikőtöknek most is ilyenje?    nagyon nagy örömet okozna =)

illetve hozzá item proto =) :D

bocsi csak béna vagyok

Nekem van item.eix item.epk a neve és tele van fegyverrel.

Ha egy fegyvert nem tudsz berakni mint ahogy teírod béna vagy akkor nem értem minek is a házi szerver. :D

Idézetet írta: mikee0121 Dátum 2017-09-02, 11:41:27
Nekem van item.eix item.epk a neve és tele van fegyverrel.

Ha egy fegyvert nem tudsz berakni mint ahogy teírod béna vagy akkor nem értem minek is a házi szerver. :D

próbálkozni lehet nem ? =)

De különben megköszönném :D   ha elküldenéd

2017-09-02, 12:11:54 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-09-02, 13:10:13 Szerző: fabtam11
komplikált lenne belemenni abba hogy mért nem megy:
a) lusta vagy
b) más fejlesztőtől akarnál tanulni
c) alapból nem akarod bepiszkolni a kezed?

d)csak txt protohoz találtál 2009-13-mas fegyókat lol
e) te se tod mit akarsz csak jól nézzen ki meg legyen régi cucc

úgy látszik neme esett le a poénom még reggel volt akkor mikor olvastad mindenkinek alapból van item eix epk és tele van fegyverrel

úgy kell mint a többi kliensbe-szerverbe :D

2017-09-08, 10:51:53 #6 Utolsó szerkesztés: 2017-09-08, 12:50:20 Szerző: fabtam11
legrosszabb esetben fogsz egy régebbi item_protot és kikísérletezed, hogy kivágod belőle a neked kellő régi-új fegyókat, bár ez a variáció az általam soroltakon túlesik...
vagy csináld a megszokottat
Fogd meg a csatakard sorát másold, módosítsd a refine-s és a sima tárgyID-ket , majd a tárgy nevét és a value5 értéket 100-tól 200-ig módosítsd a sorokba.
vagy ha télleg nem megy vésd le h min akadtál meg és hogy mi olyan nehéz 10 sor szerkesztésén, mert ahogy látod lenne olyan ember aki esetleg segít v tanácsot ad de helyetted nem valószínű h bárki megírja :/

spoiler: minden kezdet nehéz, de ha feladod az elején, akkor nem épül fel az a két lépcsőfok, ami idővel egy piramissá válhat.