Offline shop kérdés/segítség kérés

Indította Zeratul, 2017-09-02, 05:34:57

Sziasztok!
Az lenne a kérdés hogy beszeretném rakni az offline shop-ot méghozzá ezt: http://metin2hungary.net/index.php/topic,194033.0.html
de elakadtam hogy van egy Client/Userinterface mappa azt hova kell rakni, és hogy van szerver részen olyan hogy vannak amit src mappákba kell rakni és common mappába de nemtudom hogy elég ha az offline_shop kezdetűeket rakom fel vagy mindet?
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

asszem így hajnali 6kor sírva megyek aludni...

forrást használsz? ha nem akkor esélytelen hogy berakd, ha meg igen, akkor nem értem hogy lehet ilyen kérdés.

client / userinterface - indító forrás, src meg game file forrás

Idézetet írta: josikaaa Dátum 2017-09-02, 05:58:56
asszem így hajnali 6kor sírva megyek aludni...

forrást használsz? ha nem akkor esélytelen hogy berakd, ha meg igen, akkor nem értem hogy lehet ilyen kérdés.

client / userinterface - indító forrás, src meg game file forrás

[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]ANYAAAAAAAA :)))[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2017-09-02, 07:11:12 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-09-02, 07:32:44 Szerző: Zeratul
Forrást használok de mivel még keezdő vagyok így én se tudom hogy hol van az indító forrás sőt még a nagyobb fejlesztésekhez is segítség kell mivel forrással most dolgozok először :( nem kell egyből torokra menni ha az ember most dolgozik először forrással

Üzenet összefésülés: 2017-09-02, 07:32:44

Amúgy hol találom az indító forrást? Samurai core-t használom Spectra kliens v2.1-es klienst használok hozza

Idézetet írta: Zeratul Dátum 2017-09-02, 07:11:12
Forrást használok de mivel még keezdő vagyok így én se tudom hogy hol van az indító forrás sőt még a nagyobb fejlesztésekhez is segítség kell mivel forrással most dolgozok először :( nem kell egyből torokra menni ha az ember most dolgozik először forrással

Üzenet összefésülés: 2017-09-02, 07:32:44

Amúgy hol találom az indító forrást? Samurai core-t használom Spectra kliens v2.1-es klienst használok hozza

Desktop.rar -> VS.rar

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

VS mappa megvan de binary, extern, ipch source vs_files, client.sdf, client.sln mappák és file-ok vannak de gondolom visual studio 2008 sp1-is kell ?

Idézetet írta: Zeratul Dátum 2017-09-02, 08:20:12
VS mappa megvan de binary, extern, ipch source vs_files, client.sdf, client.sln mappák és file-ok vannak de gondolom visual studio 2008 sp1-is kell ?

2013 :)

Ez a leírás alapján kell : http://metin2hungary.net/index.php/topic,197025.0.html

Csak 2013-sal ?

Ha igen akkor köszönöm a segítséget :D

Idézetet írta: Zeratul Dátum 2017-09-02, 08:30:27
Ez a leírás alapján kell : http://metin2hungary.net/index.php/topic,197025.0.html

Csak 2013-sal ?

Ha igen akkor köszönöm a segítséget :D

2013 mat ajánlom.

Azért nyitottam újra ezt a témát mert nemtudom hogy a 2017-es is jó hozzá mert 2017 trial van meg nekem

Lehet menne, one way upgrade-t kell csinálni, viszont ha ilyen kezdő vagy akkor inkább azzal a vs-el csináld ami a forrásodhoz való, hogy ne legyen fennakadás.
"Hölgyeim és uraim, íme a bukott bálvány!"

Azzal szeretném csinálni de nekem a Visual Studio-hoz nem nagyom értek és amúgy is Trial verziós van meg :-( meg nem tudok indítót fordítani

Idézetet írta: Zeratul Dátum 2017-09-11, 16:55:26
Azzal szeretném csinálni de nekem a Visual Studio-hoz nem nagyom értek és amúgy is Trial verziós van meg :-( meg nem tudok indítót fordítani

Ncore-ról tölts egyet, ami crackelt, vagy aktivált.

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2017-09-11, 19:24:48
Idézetet írta: Zeratul Dátum 2017-09-11, 16:55:26

Ncore-ról tölts egyet, ami crackelt, vagy aktivált.

U mean szedj le egy originalt az ms oldaláról és írd be az első key-t amit a google kidob?
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

Nem vagyok fent NCORE-n

2017-09-12, 17:00:33 #15 Utolsó szerkesztés: 2017-09-12, 17:31:10 Szerző: Zhymer
Egyéb esetben ha nem sikerülne 2013-ast leszedned MS oldaláról mert nekem sem engedte csak a 17-est:
https://thepiratebay.org/torrent/9165483/Microsoft_Visual_Studio_Ultimate_2013_en-US_x86_Nov8-2013

Bár ThePirateBay-ről nem szabad ész nélkül mindent letölteni, viszont ha az adott dologból a legtöbbet letöltöttet nézed, és a hozzászólásokat is csekkolod, akkor 99,99% safe lesz. Megtettem helyetted, töltheted.
"Hölgyeim és uraim, íme a bukott bálvány!"

köszi a segítséget most már csak a forgatásra kell rájönnöm mit hogy kell csinálni mert hiába van a leírás kínai az egész pedig kocka vagyok