Vállpánt berakása után kliens hiba

Indította AngelOfGod, 2017-08-09, 16:30:38

Sziasztok. Beraktam itt a fórumon lévő item_scales vállpánt rendszert és beírom felhasználó jelszót és belépne kivág a kliens, a sysser ennyit ír:

0809 16:26:09525 ::
networkModule.py(line:208) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:130) __pack_import
system.py(line:110) _process_result
introSelect.py(line:30) ?
system.py(line:110) _process_result
interfaceModule.py(line:12) ?

networkModule.SetSelectCharacterPhase - exceptions.SyntaxError:invalid syntax (line 592)

0809 16:26:09525 :: ============================================================================================================
0809 16:26:09525 :: Abort!!!!

Ez most kliens hiba vagy inditó forrás? Vagy mitől lehet ez? Próbáltam utána járni mitől van ez de nem jutottam semmire :/ Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni :/

2017-08-09, 16:33:33 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-08-09, 16:35:20 Szerző: fabtam11
Pár kósza szóközre keress az introselect.py-ben
ha a rootos introselectben van a hiba, akkor megtalálhatod az 592.sornál , ha forrásban lesz, akkor az introselect-es dolog hibátlan a rootban 'Asszem

2017-08-09, 16:40:31 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-08-09, 17:04:55 Szerző: AngelOfGod
csatoltam a képet, ez van a introselect 592. sorában

Üzenet összefésülés: 2017-08-09, 17:04:55

Erre jutottam:

if app.ENABLE_SASH_SYSTEM:
slotNumberChecked = 0
if not constInfo.IS_AUTO_POTION(itemVnum):
if app.ENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM:
if not slotNumber in self.listHighlightedSlot:
self.wndItem.DeactivateSlot(i)
else:

for j in xrange(sash.WINDOW_MAX_MATERIALS):
(isHere, iCell) = sash.GetAttachedItem(j)
if isHere:
if iCell == slotNumber:
self.wndItem.ActivateSlot(i, (36.00 / 255.0), (222.00 / 255.0), (3.00 / 255.0), 1.0)
if not slotNumber in self.listAttachedSashs:
self.listAttachedSashs.append(slotNumber)

slotNumberChecked = 1
else:
if slotNumber in self.listAttachedSashs and not slotNumberChecked:
self.listAttachedSashs.remove(slotNumber)

Erre írja a hibát:

Bentvan az a rendszer, amikor a felvett tárgyak körül megy az effekt? Hírtelen nem jut eszembe a neve. :D Mert ha nincs bent, akkor az ENABLE HIGHLIGHT system nem kell.

Azt direkt kihagytam a berakásnál mivel oda volt írva hogy csak akkor csináljam meg azt a lépést ha bent van a a rendszer. És meg van a baja
uiinventory.py
slotNumberChecked = 0
if not constInfo.IS_AUTO_POTION(itemVnum):

for j in xrange(sash.WINDOW_MAX_MATERIALS):
(isHere, iCell) = sash.GetAttachedItem(j)
if isHere:
if iCell == slotNumber:
self.wndItem.ActivateSlot(i, (36.00 / 255.0), (222.00 / 255.0), (3.00 / 255.0), 1.0)
if not slotNumber in self.listAttachedSashs:
self.listAttachedSashs.append(slotNumber)

slotNumberChecked = 1
else:
if slotNumber in self.listAttachedSashs and not slotNumberChecked:
self.listAttachedSashs.remove(slotNumber)

Egy tabot az összes elöl kikellett vennem meg a ENABLE HIGHLIGHT kikellett vennem, azt hittem csak egy helyen van nem gondoltam vonla hogy itt is itt van. Köszi mindent most jó már csak egy bajom van vele mégpedig ez: csatoltam a képet

Hát elvileg jó helyen van de nem tudom milyen effect ez csak felvettem és ez van :/ az itteni item_scales rendszer van bent

Mindenhova beraktad? Alapértelmezetten itt van:

chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED + 21, "Bip01", "d:/ymir work/pc/common/effect/armor/acc_01.mse")

Na sikerült persze mindenhol bent volt csak voltak más effektek és valahogy ütköztek. Most már jó minden.