Costume weapon

Indította T0gy3R, 2017-08-06, 16:22:55

2017-08-06, 16:22:55 Utolsó szerkesztés: 2017-08-06, 16:30:19 Szerző: T0gy3R
Sziasztok.!
Beépítettem a szerverembe a samurai által publikált dísz fegyver rendszert.
Tökéletesen működik egyetlen hibám van csak, az pedig az, hogy a nagyobb raktár, és az automata yang felszedő eltűnt. Se a bal felső sarokban nem jelenik meg, és fel sem szedi a yangot.!
Olvastam itt fórumon, hogy ki kell szedni a makrót, de érdekelne a hiba tényleges megoldása, mert azzal, hogy a makrókat eltávolítom a probléma lehet megoldódik, de ez nem megoldás. Picit ez olyan mintha van egy hiba üzeneted, sysser-ben, és kiveszed forrásból, hogy azt jelezze neked.
Esetleg valaki foglalkozott már a rendszerrel mélyebbre hatóan, és megtalálta már a hiba megoldását?

LenNt costume weapon-ja hibátlan, még a makrók is benne vannak semmi baja.

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2017-08-06, 16:24:35
LenNt costume weapon-ja hibátlan, még a makrók is benne vannak semmi baja.

Egy letöltő linket tudnál nekem adni?

Ebben a csomagban megtalálod a costume weapon-t.

http://metin2hungary.net/index.php/topic,197392.0.html

(value3-as értékeket kell adni neki)

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2017-08-06, 16:31:38
Ebben a csomagban megtalálod a costume weapon-t.

http://metin2hungary.net/index.php/topic,197392.0.html

(value3-as értékeket kell adni neki)

ohh, köszönöm, meglesem ez milyen, de a témát nyitva hagyom, esetleg ha valakinek van bármilyen építőjellegű gondolata, akkor ne habozzon, és vésse be egy komment formájában :)

Annyi hogy berakláskor figyelj oda mert a farkas fegyvere is benne van azt hiszem ha jól emlékszem egyedül csak indító forrásban kell megfigyerlni.

Idézetet írta: mikee0121 Dátum 2017-08-06, 19:10:58
Annyi hogy berakláskor figyelj oda mert a farkas fegyvere is benne van azt hiszem ha jól emlékszem egyedül csak indító forrásban kell megfigyerlni.
Valóban kliens oldalon, illetve item_proto-ban,  bent volt (ANTI_WOLFMAN, karmok stb..). Ezeket személyre szabtam, és már tökéletesen működik. :)
Köszönöm mindenkinek, hogy időt szánt a hibám megoldására.! :) (Megy a +)