SMS szolgáltatók

Indította gife974, 2017-08-02, 22:56:33

Mélységes tiszteletem mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni, hogy ki, melyik SMS szolgáltatót ajánlja, és miért? Nézegettem párat(Smsglobal.hu, szerverem.hu, systech.hu) Az utóbbiról, sajnos vannak tapasztalataim. Láttam, hogy van egy-két feldolgozó script, csak nem tudom, hogy melyik működik egyáltalán. Előre is köszönöm a válaszokat!

Netfizetés vagy még a voxpay. A többit semmi pénzért nem próbálnám ki. A netfizetés nagyon korrekt, időben kiküldik a pénzt, annyit küldenek amennyit kell, ha elakadsz valamiben segítenek, ha a játékosoknak van bárminemű problémája a szolgáltatással velük is foglalkoznak. A voxpaynél nincs tapasztalatom. Annyi a hátrány, hogy kell vállalkozás mindkettőhöz.

2017-08-03, 01:39:08 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-08-03, 01:40:45 Szerző: Aomei
Ahogy előttem említette az úriember, a netfizetés tényleg korrekt.
A voxpayt nem ajánlom, szeretnek hónapról hónapra pár forintal kevesebb jutalékot adni, még ha a bevételed stabil akkor is. Sajnos én későn vettem észre. A nevezetes Hinek Pál,akivel az SMS részét kell a dolognak ledumálni, szerződéskötéskor mindig felkeresi a potenciális bevételforrását,de az év 365 napjából 300at szabadságon, vagy egyéb munkakerülő pozíciókban tölti. Az, meg hogy a kedves diszpécserrel beszélgessek heti 5napot, aki nem csak a saját munkaköréről, de szerintem saját magáról sem tud azt inkább hanyagoltam az xy. alkalom után.
Nekem is ezren ajánlották a voxpayt, aki régebb óta ott van, az vagy hülye, vagy nem veszi észre hogy lenyúzzák.
Netfizetés teljesen korrekt, telefonon is azonnal lehet egyenesen a fejesekkel beszélni, és teljes mértékben segítőkészek.
Egy katás egyéni vállalkozáshoz meg lóf*sz se kell, bemész nav pajtikhoz és még aznap vállalkozó leszel. SZÁMLAKÉPES

Szerk: Többiről meg ne is beszéljünk
Systech = SMSGLOBAL = Kornél = lehúzás, volt akinek teljes szerverét behúzták systechnél,volt akinek a bevételét. viccen kívül... sajnos ilyen ember

Szerverem.hu-ról nincs tapasztalatom

Kornélt még a többi szolgáltató is durván elítéli. Ha valaki meg mer bízni benne, annak aztán tényleg semmi esze nincs.

Szintén csatlakozok az előttem szólókhoz, csakis a netfizetes.hu. Nem véletlen volt náluk az M2M és a NextWorld is, meg több nagyobb szerver.

C++ programmer at Gameloft

Értem, köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy hülyének fogok tűnni, de a sima magánvállalkozói nem elég, ugye?

de, sőt egy KATA is elég (havi 50k ft-al le van tudva évi 8 milliós nyereségig az adózásod; ha mellette van bejelentett munkahelyed, akkor csak 25 ezer havonta)

C++ programmer at Gameloft

2018-02-12, 21:50:31 #8 Utolsó szerkesztés: 2018-02-12, 21:53:54 Szerző: TheSLESH
Engem csak az érdekel, hogy mi a fittyfenét írsz a számlára? Hiszen a számlát egy szolgáltatás fejében állítod ki, de gyakorlatilag te semmilyen szolgáltatást nem nyujtasz nekik. Miért nem ők küldik a pénzt és mellé egy kivonatot ,hogy bevételed x ezer ebből levonva x ezer és adoeloleg x ezer, esetleg adozas nélkül de akkor neked kell adoznod. Szóval a kérdés, milyen szolgaltatast nyujtasz te a netfizetesnek vagy egyeb szamlat kero cegnek amit ő megvesz tőled?

Üzenet összefésülés: 2018-02-12, 21:53:05

Vagy lehet én vagyok hülye de ezek a cegek akik minden aron szamlat kernek, nem azért teszik ,hogy letudják a pénzt elszamolasnak ?(adocsalas?)
Valaki magyarazza már el nekem miért kell szamlat kiallitani, hiszen semmilyen szolgaltatast nem nyujtasz neki.

Üzenet összefésülés: 2018-02-12, 21:53:54

Illetve milyen jogcimen kered a szamlan a penzt? Mit írsz rá? Add a penzem joskagyerek?
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.

2018-02-12, 22:10:59 #9 Utolsó szerkesztés: 2018-02-12, 22:13:28 Szerző: вυɢ™
Hát szerintem először olvass utána ennek az egésznek, mert látom nagyon nem érted. A netfizetés/voxpay/akármelyik értelmes edsms szolgáltató cég azért kér számlát, mert pont, hogy nem akar adót csalni, mivel nyilván van tartva, hogy melyik vállalkozó/cég veszi igénybe a szolgáltatásait. A számlázás pontosan úgy működik, hogy a számlakibocsájtó az Te vagy, vagy a Te céged, a vevő pedig a szolgáltató, hiszen ő fizet ki. A termék vagy szolgáltatáshoz írod azt, amit szükséges és odaírod az árat, melyet nekik ki kell fizetniük. Konkrétan ennyi. Nyilván ott van mellette az, hogy hogyan adózod le, a könyvelő és a többi de az már nem ide tartozik.

Példaszámla, hogy elemezgesd:

Btw, ha felhívod a netfizetést nagyon szívesen elmagyarázzák, hogy működik ez az egész és miért így.

De mégis mit írsz a termék/szolgaltatashoz?
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.