2 darab leírás..

Indította EnVyUs, 2017-07-31, 19:22:40

Sziasztok!

Szeretnék kérni tőletek 2 darab leírást, hogyha valaki tudna segíteni, szívesen fogadnám!
Előre is köszönöm a segítségeket, légyszíves a keress rá, stb mentsetek meg, k*rva sok leírást megpróbáltam már és semelyik nem olyan épkézláb, amilyet szeretnék!

1.
[spoiler]Pin kód rendszer ingame, hogy mindenkinek a jelszava mellett belépéskor meg kelljen adni egy pin kódot, melyet regisztrációkor tud megadni, így könnyebben meg tudjuk védeni a szervert a hash visszafejtésektől.[/spoiler]

2.
[spoiler]Rangok növelését -40.000- (+)40-50.000-ig szeretném 20.000-ről, az epvps leírás forrásban nem segített, esetleg ha valaki egy épkézláb friss leírást tudna adni róla és még a rangsystemhez szeretném kérdezni, hogy lehet-e ha pl 30.000 rangot elér valaki +3% krit, 40.000 +5% átható stb-t[/spoiler]

2. meg jó, nálam bent van. (epvp-s leírás)
annyi hogy adattípus miatt 32k-ig lehet alapból állítani, én 30-ra tettem, nekem elég az :)

Idézetet írta: TrueLev Dátum 2017-07-31, 19:26:57
2. meg jó, nálam bent van. (epvp-s leírás)
annyi hogy adattípus miatt 32k-ig lehet alapból állítani, én 30-ra tettem, nekem elég az :)

'short' adattípusról átírod 'long'-ra.

természetesen, csak nyilván sok helyen kell ;D Én meg alapból 30k-t akartam, nem vesződtem vele.