Kidob a kliens, 4 leltár

Indította Symple, 2017-07-10, 10:57:39

Sziasztok, mivel a forrásos vdi-n lévő 4 leltáras dolog nálam teljesen bugos volt (3. leltárra pakolta a felszerelt cumókat..) ezért megpróbáltam ez alapján megcsinálni: http://metin2hungary.net/index.php?topic=189027.0

Viszont amikor bejelentkezek akkor egyből kidob és ezt adja a syserr:

0710 10:54:11230 ::
networkModule.py(line:208) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:130) __pack_import
system.py(line:110) _process_result
introSelect.py(line:30) ?
system.py(line:110) _process_result
interfaceModule.py(line:12) ?

networkModule.SetSelectCharacterPhase - exceptions.IndentationError:expected an indented block (line 465)

0710 10:54:11230 :: ============================================================================================================
0710 10:54:11230 :: Abort!!!!

Mit lehetne tenni? :s

Idéz3. leltárra pakolta a felszerelt cumókat..

Indítóban is megcsináltad?
Az élet olyan mint egy pohár stampó, sok van belÅ'le de sohasem elég!

Ami a leírásban volt azt mindent megcsináltam, most nem tudom, hogy jó-e mivel nem enged be a kliens, most azt lenne jó megcsinálni, hogy fel tudjak menni, utána majd kiderül, hogy jó lett-e.

IdézintroSelect.py(line:30) ?
interfaceModule.py(line:12) ?

ebben a 2 sorban, nem véletlen locale van localeInfo helyett?

Közben rájöttem, hogy a probléma a root/uiinventory.py miatt van..
Ha nem módosítok semmit akkor azokat a tárgyakat amelyek kettő vagy több slotot foglalnak nem engedi átrakni másik oldalra, de amik csak 1-et azokat igen.
Próbálgattam módosítgatni, akkor nem nagyon akart felengedni(betöltőcsík cuccos felmegy 100%-ra és nem csinál semmi mást)

a hiba tehát még mindig fenn áll vagy megoldottad?  :o

2017-07-13, 19:09:18 #6 Utolsó szerkesztés: 2017-07-13, 19:10:49 Szerző: Symple
Részben működőképes a 4 leltár, csak annyi a baki benne, hogy csak az első leltáron enged olyan tárgyakat tárolni amik 2 helyet foglalnak, a többin nem (Nem tudom átrakni, csak akkor ha megtelt az első leltár és pl. leveszem a vértet.. akkor a legaljára bedobja, de mozgatni akkor sem lehet). Viszont azokat amik csak 1-et azokkal semmi gond, rendesen működnek.

2017-07-15, 17:15:08 #7 Utolsó szerkesztés: 2017-07-15, 17:17:33 Szerző: fabtam11
[spoiler]
Idézetet írta: Pisti951,
Tárgyeldobás 3. és 4. leltár bugfix

uicommon.py

Rákeresel erre:

Kód: [Kijelölés]
if None == iPos or iPos >= 90 or iPos < 0:

Módosítod erre:
Kód: [Kijelölés]
if None == iPos or iPos >= 180 or iPos < 0:

[/spoiler]
jah várj ez nem is ehhez az ideális, nem lehet h a gameforrásban valamit elírtál valahol?

Eltelt azóta több mint 2 év, ma én is találkoztam ezzel a hibával de meg is találtam a hiba okát és a megoldást is. Gondoltam megosztom hátha valaki hasznát veszi. Pontosan ugyan ezt a syserrt kaptam én is vissza 4 leltár után, ez alapján tettem be a 4 leltárt: http://metin2hungary.net/index.php?topic=189027.0

A hiba az uiinventory.py fájlban volt ezen a részen:
def SetInventoryPage(self, page):
self.inventoryPageIndex = page
self.inventoryTab[self.inventoryPageIndex].SetUp()
self.RefreshBagSlotWindow()

Ezzel nekem előjött a hiba, ezzel a megoldással viszont tökéletesen működik. 1-2-3 slotot foglaló tárgyakkal is működik, nem lehet rátenni a több slotos tárgyak alját egy másik tárgyra, vagy úgy letenni, hogy kilógjon az inventoroyból, illetve 4. leltár utolsó slotjából is ki lehet dobni a tárgyakat. Tehát erősen ajánlom ezt használni hozzá:

for i in xrange(4):
if i != self.inventoryPageIndex:
self.inventoryTab[i].SetUp()
self.inventoryTab[self.inventoryPageIndex].Down()

Remélem segített valakinek.

Idézetet írta: HIMYM Dátum 2019-07-29, 18:58:13
Eltelt azóta több mint 2 év, ma én is találkoztam ezzel a hibával de meg is találtam a hiba okát és a megoldást is. Gondoltam megosztom hátha valaki hasznát veszi. Pontosan ugyan ezt a syserrt kaptam én is vissza 4 leltár után, ez alapján tettem be a 4 leltárt: http://metin2hungary.net/index.php?topic=189027.0

A hiba az uiinventory.py fájlban volt ezen a részen:
self.inventoryTab[self.inventoryPageIndex].SetUp()

Ezzel nekem előjött a hiba, ezzel a megoldással viszont tökéletesen működik. 1-2-3 slotot foglaló tárgyakkal is működik, nem lehet rátenni a több slotos tárgyak alját egy másik tárgyra, vagy úgy letenni, hogy kilógjon az inventoroyból, illetve 4. leltár utolsó slotjából is ki lehet dobni a tárgyakat. Tehát erősen ajánlom ezt használni hozzá:

for i in xrange(4):
if i != self.inventoryPageIndex:
self.inventoryTab[i].SetUp()
self.inventoryTab[self.inventoryPageIndex].Down()

Remélem segített valakinek.

Privi