Melyiket ajánlanátok ? Szerver + kliens

Indította ddani700, 2017-06-20, 12:58:38

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy melyik szerver fájlt érdemes használni? ami ugye 40k -t használ. Én még franzi sf -et használok de lassan átváltanék csak nem tudok dönteni mert nem ismerek egyet sem.
Ahhoz klienst is tudtok ajánlani?
Az lenne a legjobb ha minél kevesebb dolog lenne benne viszonylag alap szerver fájl lenne.
Ami biztos hogy én szeretnék gf exp táblát ami 120 szintig megy ez ugye franzi sf nél nem volt lehetséges mert meghaladja a 2milliárd expt vagy hogy is volt már.
HA lehetséges navicaton keresztül de ha nem akkor nem . nem gond mert nyitott vagyok az új dolgokra :)
És a szerver fájlhoz való forrásokról is adtok információkat?
Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Segítséget előre is köszönöm! :)

Spectra kliens 2.1 + a javításai.
FS nek meg bármilyet ami alap.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Megfelelő tudással meg ezzel a sok publikációval amiből, csak másolni kell szinte a mostani sf-ből is lehet 40k, mert a 40k lényege, hogy saját indítót és game+db fájlt tudjál magadnak fordítani. Kisebb, nagyobb átalakítással franziból is lehet"40k".

Csak az a baj hogy mivel még egyszer sem csináltam ilyet nem tudom hogy lehetne neki állni hogy át alakítsam.
Akkor erre tudtok adni egy kis segítséget hogyan is lehetne elindulni?