Ércek

Indította Tomi098, 2017-06-20, 11:16:03

Sziasztok! Lenne pár kérdésem és szeretnék segítséget kérni

1. Egyedileg berakott ékszerekbe, lehet rakni foglalatot?
2. Lehet berakni egyedi "érceket" (Vagy legalább is olyan itemet) Amit bele lehet rakni?
3. Ha bele lehet rakni a bónuszt amit ad hol tudom állítani hogy mit adjon?
(Nem forrással dolgozok, GAME2089M)
Előre is köszönöm a segítséget:)

Csak a forrásban tudsz bármi ilyesmit csinálni.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Nem feltétlenül, hogy bele lehessen rakni megtudod anélkül is csak a bányászatból származó "cuccot" és mennyiségét nem tudod anélkül [spoiler]https://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2607091-release-juwelen-neuen-schmuck-aus-erze-neuer-adern.html [/spoiler]
34k ban kipróbáltam müködött jah és mégvalami az első és a második ékkő slot a +0 alapoptot adja a harmadik a +1 est ha jól emlékszem

Idézetet írta: Tomi098 Dátum 2017-06-20, 11:16:03
(Nem forrással dolgozok, GAME2089M)

Váó, látom egy év után sem változott a helyzet.

Chevrolet, Kellett volna változnia a helyzetnek? :) Nem vagyok oda az "új" dolgokért:) Értem ezt úgy hogy nem szeretem a pántokat,alkimiát stb stb :) És mivel nem "mai gyerek" vagyok ezért a szerver sem "mostani" verzió :)

U.I. Köszönöm a segítséget srácok :) A végén nem oldottam meg az érces dolgot rájöttem hogy felesleges :)

Idézetet írta: Tomi098 Dátum 2017-07-11, 01:23:32
Chevrolet, Kellett volna változnia a helyzetnek? :) Nem vagyok oda az "új" dolgokért:) Értem ezt úgy hogy nem szeretem a pántokat,alkimiát stb stb :) És mivel nem "mai gyerek" vagyok ezért a szerver sem "mostani" verzió :)

U.I. Köszönöm a segítséget srácok :) A végén nem oldottam meg az érces dolgot rájöttem hogy felesleges :)

Rengeteg olyan forrás van amiben nincsenek benne.
Max az alkímia, de azt meg kitudod szedni kb 1 perc alatt. :)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”