Optforgató

Indította Symple, 2017-06-19, 19:12:36

Sziasztok! (Megint  :o)

Szükségem lenne egy olyan switch-re amiben több tárgyat lehet egyszerre optolni, és lehetőleg csak egy .py fáj legyen.. Viszont ha nem az, és kapnék egy leírást arról, hogy hogyan tudnám betenni a szerverbe, azt megköszönném

2017-06-19, 19:21:17 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-06-19, 19:24:46 Szerző: TrueLev
Youtube

ePvP

Nem használtam soha, de szerintem ez pont olyan mint ami kell neked.

1. Per Injector
Solltet ihr den Bot einfach auf einem Fremden Server benutzen, entfernt das Kommentar von der letzten Zeile.

Code:
Bot().Show()

Auf diese Weise wurde er Programmiert bzw getestet. Dennoch bin ich nicht dafür Verantwortlich wo und wie ihr ihn benutzt.

Ez mi lehet? :D

2017-06-19, 20:03:59 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-06-19, 20:07:27 Szerző: TrueLev
Neked a második pont kell.
2. Direkt in den Client

Ott leírja hogy lehet gyorsgombra tenni.

[spoiler]Az első pont az arról szól, hogy hogy kell injectorral használlni.
De te saját azerverbe akarod, nem más szerveren akarsz hackelni gondolom. [/spoiler]

Esetleg olyan lehetőség van, hogy ne gyors gombon legyen? Azzal már sikerült, úgy lenne jó, ha a minimap alatt lenne egy kis fül, és úgy lehetne be/ki lépni.

Én nem vagyok pythonos bocsi :)

Idézetet írta: Symple Dátum 2017-06-19, 20:16:46
Esetleg olyan lehetőség van, hogy ne gyors gombon legyen? Azzal már sikerült, úgy lenne jó, ha a minimap alatt lenne egy kis fül, és úgy lehetne be/ki lépni.
Idézetet írta: TrueLev Dátum 2017-06-19, 20:35:28
Én nem vagyok pythonos bocsi :)

Küldjétek el azt amit módosítani kell.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”