OfflineShop (KoriDev) Release ideje: Mar 12, 2017

Indította Meli, 2017-05-04, 00:59:50

Üdv!
Itt találtam egy viszonylag normális OfflineShoppot!
[spoiler]http://freakgamers.org/threads/c-new-offline-shop-metin2.8805/[/spoiler]
Az lenne a kérdésem, hogy valaki kipróbálta-e már?
Ha igen, minden működött rajta?
Mert nekem az a problémám, hogy mikor megcsinálom az offline shopot, akkor nem spawnolja le a boltot.
Viszont a "Csomó"-itemmel meg megtudom nyitni és szabadon szerkeszthetem.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Egy linket kérnék egy normálisról plíz.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Idézetet írta: Red Dátum 2017-05-09, 10:58:38
Ez sem bugtalan csak van hozzá pár fix.
https://devcore.hu/forumdisplay.php?fid=10

tenksz ö lárdzs

2017-07-17, 08:52:41 #5 Utolsó szerkesztés: 2017-07-17, 08:58:51 Szerző: whiteworld
Amit Red linkelt beraktam és hozzá a javításokat is amiket találtam de sajna nem igazán jön össze.

Első kép a bolt beállításról

És amikor a bolt készen van nem látszik a bolt neve

és amint a képen is látható a yang kijelzés is elég fura úgy a boltban mint a leltárban.

A másik dolog pedig, hogy nem enged vásárolni. Pedig az elgondolás nem rossz az Offline Shopról.

2017-07-18, 09:56:00 #7 Utolsó szerkesztés: 2017-07-18, 09:59:12 Szerző: whiteworld
Köszönöm a linket de igazából nincs szükségem rá, van nekem is pár OfflineShop amit publikáltak de én nem igazán ilyenekre gondolok. Nekem egy olyan elképzelésem van az OfflineShopról ami lényegében a koray és a GF es keveréke egy két dologgal kiegészítve, egy pár pontba szedve leírom az elképzelésem, előre is elnézést ha kicsit hosszú lesz.

1.)
A bolt kiválasztása és beállítása a Koray féléhez hasonló lenne.

Ebben tetszik, hogy lehet a bolt nagyságát, idejét, és színét is lehet állítani és lehet eredeti boltot is készíteni ahol a karakterből lesz a bolt.

2.)
Az inventoryban lenne egy gomb mint az ItemShop raktár gombja amivel elő lehetne hívni az OfflineShop raktárt aminek a mérete a bolt legnagyobb mérete lenne. Ugyan úgy a raktárosnál is elérhető lenne az OfflineShop raktár mint az ItemShop raktár. Amikor boltot készít a játékos akkor az OfflineShop raktárban lévő itemeket lehetne csak a boltba rakni és amíg a bolt működik addig ne lehessen az OfflineShop raktárba itemet rakni, hogy ez miért is lenne így jó? A válaszom rá csak annyi amennyiben a boltnak lejár az ideje de még maradt bent item akkor azt az OfflineShop raktárba rakná be ha elérhető a boltot létre hozó karakter ha nem akkor is oda rakná a megmaradt itemeket. És ugyan ez vonatkozna a boltból megvásárolt itemek ellenértékére is amit egy számlára rakna és a játékos onnan tudná levenni, vagyis hiába van a játékos fent a játékban akkor is egy számlára menne az itemekért kapott összeg és onnan lehetne bármikor átrakni az inventoryba.

3.)
A Koray féle OfflineShopnál tetszik az a megoldás, hogy lehet arany rudakért, yangért stb vásárolni, csak ezt valami olyasmi módon kellene megoldani, pl: a szerver CONFIG fájlában belehetne állítani milyen fizető eszközért lehet az OfflineShopban vásárolni, így a szerver tulaja tudná beállítani, hogy pl csak rögért és mondjuk won ért lehet kirakni itemeket az OfflineShopba vagy yang, rög, won, SÉ-ért és a játékosnál csak azok az opciók jelennének meg amikor boltot készít.

Egyenlőre ennyi ami most eszembe jutott. Tudom ilyen OfflineShop nincs és nem is igen lesz. Most sokan mondhatjátok hajrá csináld, ha tudnám meg is csinálnám de mivel nem tudom így csak leírtam milyen is lenne amit én elképzeltem, volt még pár dolog de mivel nem írtam le most csak ennyi jutott eszembe
amit leírtam.

Még annyi, hogy azért is jó lenne a CONFIG fájlban való beállítás mert esetleg van aki nem használ won-t vagy nem akarja, hogy SÉ-ért lehessen vásárolni akkor ott tudná beállítani. Mint mondjuk az én esetemben mivel én Oldschool szervert csinálgatok saját szórakozásomra ( nem akarok szervert nyitni )
és oda nem igazán illene a won az OfflineShop is csak azért lenne igazán érdekes, hogy ne keljen egy külön karakterrel boltot készíteni és több számlával is fent lenni játékban.

Ha eszembe jut ezzel kapcsolatban még valami szívesen leírom ha érdekel valakit, bár szerintem ezért csak oltást kapok.  8)