OPMT2 Weboldal védelme kis kapuk

Indította Word, 2017-05-01, 14:03:45

sziasztok aki ismeri az OPMT2 Weboldal-t az le írná nekem hogy milyen kis kapuk és védelmek nincsenek benne? vagy hogy van e egyáltalán benne és  menyire használható web?  használom de van vele jó pár gondom pld tárgy piac gombra nyomás után  ki dob a web nem lehet rá nyomni stb ha kel csatolom a webet is

akkor lécíves írj egy webet  ellőre is köszönöm szépen

amúgy azért nem írok mert nem értek php-hoz  és nem várhatjuk el senkitől hogy mindenhez értsen az ember csak ezért nem írok  és szeretném ha legalább témához kapcsolatosan írnál köszi!

Ha kifizetsz készítek neked egy komplett weboldalt. Ha ingyenes és szar megoldást keresel => úgyis fel fogják húzni a szervered 1 héten belül, ne fáradj.

én nem írtam hogy veszek tőled webet főleg hogy nem  ismerlek  én csak egy szerű témát tetem fel webel kapcsolatban hogy menyire  kis kapus stb  én ere vártam volna választ de látom itt csak ilyen pénzre megyünk válasz jön :(

Idézetet írta: Word Dátum 2017-05-02, 19:31:54
én nem írtam hogy veszek tőled webet főleg hogy nem  ismerlek  én csak egy szerű témát tetem fel webel kapcsolatban hogy menyire  kis kapus stb  én ere vártam volna választ de látom itt csak ilyen pénzre megyünk válasz jön :(

webet az se baj ha semmi védelem nincs.

hozz létre új usereket mysql ben, és arra csatold rá a webet (az új usereket állítsd be, hogy csak olvasni tudjanak illetve regelni)

így törölni nem fognak tudni semmit ... és hozzá írni cuccokat sem.

hagyjuk inkább érdemi válasz nem jött témára így le zárom látom itt is csak aszt nézik menyi pénze van az embernek  egyszerű kérdésre nem jön válasz

Idézitt is csak aszt nézik menyi pénze van az embernek  egyszerű kérdésre nem jön válasz

Szörnyű lehet

Ingyenes weboldalt tényleg csak azok használnak akik amatőr szervert készítenek. Ha megíratod egy hozzáértővel senki sem fog belelépkedni. Ha csinálsz új sql usert akkor is ha belelépnek módosítani mindenképp tudnak az account táblába. Az se lenne kellemes, ha mindenkinek hirtelen 2 millió sé-je lenne szerintem. Megismétlem, hozzáértővel nem olyannal aki 20 euróért copy paste módban összedob egyet. Jön úgyis bevétel annyi, hogy visszatérüljön. Minimális befektetés nélkül semmilyen üzlet nem fog működni.

Kedves Bug honnan  szüljön az ember 200-300 ezer forintokat egy normális webre mert kb ennyibe kerül ha normális cég csinálja az oldalt ügye valakinek ennyi pénze sincs? Gábor ha valaki nem ért hozzá akkor hogy írjon egy web oldalt áruld már el senki nem úgy születik meg hogy mindenhez ért az ember segítséget kér és mindenki pénzel jön  jó hogy fórum reget meg téma nyitásokat  sem a pénz hez kötik mert egyes emberek eszt is meg csinálnák