WIFI ről EGYENESEN A GÉPBE

Indította Deadly2000, 2017-04-30, 20:38:48

Sziasztok , valamelyik nap csak úgy ki pattant a fejemből ,hogy mi lenne ha .. :
Alapjáraton a netem egy szutyok ... elvileg 4 megás de 1 et is alíg üti meg mivel Wifire van csatlakoztatva onnan megy 2 gépbe és vagy 8 cucc szívja is még ...
Nos mi lenne ha instant a gépbe menne a dobozból... oké minden beszúrtam de nincs net... Probléma keresőt lefuttatva olyat kaptam ,hogy nincs IP címe vagy mifene ... Amint visszaszúrtam a Wifibe tökéletesen ment ..

Most magyarul 5 szóban mond. [spoiler]Tegyél mac adress szűrést és ha router/modem akkor egy sima utp kábellel rákötöd a gépre. WAN szót figyeld a routeren. Modemen mindegyik internet kimenet(upc connectbox pl).[/spoiler]

Nem a WiFi védelemre gondoltam. MAC szűrés felesleges számomra.
Leírom és illusztrálom képekkel :P

Van egy modemem alapból a NET forrás

Ebből alapvetőleg 2 dolog van :
Vastag fekete (GRRR) - A tetőn lévő antennából jövő internet származék
Sárga LAN kábel ami alapból megy a WiFi routerba (netforrás#2)

Majd a wifirouterből egyből megyünk is a gépekbe ... viszont nekem az kell ,hogy a SÁRGA a gépembe vándoroljon nettel együtt

A modemből megy a wifi routerba egy lan kábel, azt a lan kábelt kell bedugni a te asztali gépedbe. Így router nélkül van az interneted, és sztem megérné ha wifi router helyett vennél pár ezer forintért egy lan kábeles routert.