gmake clean parancsot nem ismeri fel

Indította Zeratul, 2017-03-14, 16:50:25

http://metin2hungary.net/index.php/topic,198459.0.html

ezt a file-t akartam felrakni arra a VDI-re de nem ismeri fel a gmake clean parancsot

mi a probléma?
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

És hogy lehetne orvosolni?

ezt azokba a mappákba kell berakni amiben van aztán resi aztán működnie kell?

pfú sorry de inkább szedjél hangyát abban sikeresebb leszel

2017-03-14, 17:08:55 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-03-14, 17:15:18 Szerző: Zeratul
mint ha te kezdőként jobb lettél volna :-)

Üzenet összefésülés: 2017-03-14, 17:15:18

beraktam de nem műkszik most sem

DE ARRA LUSTA VAGY OLVASGASS A FÓRUMON OTT VAN  A LEÍRÁS a FORDÍTÁSRÓL HOGY AZ FORRÁSON LEHET ÉS ISOLATOR VDI-JE NEM FORRÁS KEVERED A SZEZONT A FAZONNAL.  VALAMINT LEGALÁBB MÁR KÉT ILYEN TÉMA VAN DE ÁÁÁ KÉRDEZZÜNK KERESNI MEG ÁTOLVASNI RÉGEBBI TÉMÁKAT MI A sodrófaNAK

AZÉRT VAGYOK FELHÁBORODVA MERT ÉRTELMETLEN TÉMÁT NYITOTTÁL.

voltam kezdő igen de kétszer meggondoltam miért nyitok témát.

Már fordítottam de amelyik Dev-es VDI-t fordítottam nincs meg torrentel szedtem le de újra kellett raknom a gépem és nemtalálom már vagy 3 napja de nem találtam de látom ennek a fórumnak is k**** sok  értelme van

Na ezt már végkép nem értem ha fordítottál feltűnt hogy az a vdi 7 giga isolatoré meg 700 mega egyszer.

Továbbá ha isolatorét használod akkor már ott el kelet volna akadnod hogy cd /usr/src/SRCS/Server/game/src
mivel nem létezik ez a mappa.

Szóval a usr/game nyomtál gmake cleant esetlegesen gmake-t

tehát fogalmad nincsen mit csinálsz

2017-03-14, 17:31:08 #9 Utolsó szerkesztés: 2017-03-14, 17:33:30 Szerző: Zeratul
létrehoztam azt a mappát és a Server mappa megbolt nekem a Samurai core v1.2 Forrás fájl azt raktam oda

Üzenet összefésülés: 2017-03-14, 17:33:30

https://drive.google.com/file/d/0B2jzrQmoIcaDV3gxLVBNa1hUU2s/view

ezt raktam oda

Azon a vdi-n alapból nem tudsz fordítani mert nincsenek fent hozzá a megfelelő dolgok maguk a parancsok és még sok minden más itt hórumon rá keressel van róla leírás mi kell egy bsd-re hogy tudj fordítani.

De legközelebb akkor írd is le hogy mit akarsz a vdi.vel mert mi nem látjuk a gondolataidat.

2017-03-14, 17:51:38 #12 Utolsó szerkesztés: 2017-03-14, 17:56:23 Szerző: Zeratul
azt hiszem igen de megnézem végre van aki normális :-)

Üzenet összefésülés: 2017-03-14, 17:53:50

rendben de nemtudtam megfogalmazni de nekem az a VDI kell amire felrakom és csak fordítani keljen és műkődjön ez a game meg mysql fájlok és hogy forrásban tudjak fejleszteni :-)

Üzenet összefésülés: 2017-03-14, 17:56:23

az kellett :-) köszi megy a + legközelebb megpróbálok jobban fogalmazni