Vállpánt hiba.

Indította TTMaster112, 2017-03-11, 15:45:34

2017-03-12, 07:46:09 #20 Utolsó szerkesztés: 2017-03-12, 07:59:49 Szerző: TTMaster112
Most elindult a tanácsaoddal kiszedtem a 2 új dolog bol az idefen a proton belül :) most kiderül hogy müködik e :)

Üzenet összefésülés: 2017-03-12, 07:54:14

Meg is van a következő hiba :)
for i in xrange(self.SLOT_COUNT):
id = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(i, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_ID)
race = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(i, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_RACE)
form = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(i, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_FORM)
name = net.GetAccountCharacterSlotDataString(i, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_NAME)
hair = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(i, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_HAIR)

if id != 0:
self.MakeCharacter(i, id, name, race, form, hair)
self.SelectSlot(i)
break

introselectbe nincs ilyen részem igy nem birtam modosítani,kari választóba be se enged ez miatt :)

Üzenet összefésülés: 2017-03-12, 07:59:49

Ez is javítva :)

Nem enged belépni :D Pedig a sql-t is lefutattam minden sysser üres szerver és kliens oldal is egyaránt

Az új fordított indítot beraktad sorry hogy ezt írom de én jártam így :D  hogy elfelejtettem és félóra múlva jöttem rá :D

Meddig enged be ? karakter választás előtt dob ki? vagy maga a kliens-t sem engedi elindítani

2017-03-12, 08:52:53 #26 Utolsó szerkesztés: 2017-03-12, 08:59:15 Szerző: TTMaster112
A hiba továbbra is fent áll kari választás után visszadob bejelentkező képernyőhöz.
Mielött valaki sysser-t kér teljesen üres minden ezért nem is tudom mi lehet a gond.

Üzenet összefésülés: 2017-03-12, 08:59:14

Forditottam egy debug inditót.
Itt a log de semmi érdekeset"erre utalót" nem találok benne.

szia rájöttél mi a hiba ?

nekem is kb úgyan az csak mikor belépnék id pw akkor dob ki és semmi syserr

" Az akadály az, amit akkor látsz, ha leveszed a szemed a célról. "

Márrég :D hisz 17 es téma

akkor jó  :) hátha tudsz segíteni.

http://metin2hungary.net/index.php/topic,197811.0.html

ezt raktam be.

mint írtad nincs hát nálam sincs :D

introselectedet küld el légyszíves

köszi

vagy mondj valami jobb scale rendszert :) a nem scale-st tökéletesen be tudom rakni csak gondoltam szebb a scale-s.

úgyan az :S

navibol nem hagytál ki semmit? SZerver odlali sysser nincs?

hopp db syserr

SYSERR: Feb 25 13:15:57.196064 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default
SYSERR: Feb 25 13:16:00.851015 :: Load:  DirectQuery failed(SELECT login FROM block_exception)

Vegyél felskypon :)
D Noname