Metin2 Indító HxD!

Indította tibivsmiki, 2017-02-13, 08:43:35

Sziasztok! nekem az a gondom lenni hogy levédtem kliens indított mindent. de viszont meg tudom azt oldani hogy az indított ne lehessen megy nyitni HxD vel ? vagyis ha én akarom szerkeszteni akkor én tudjam.

előre is köszönöm a válaszokat!

2017-02-13, 09:29:54 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-02-13, 09:38:02 Szerző: 5310pati
Ha sima megnyitásra gondolsz azt sehogy.Egy kis reggeli hazugság még belefér ;D Enigma és társaival megoldható a dolog, bár a VBOX részére van unpacker amivel ki lehet kapni az olvasztott fájlokat.
Ha a RAM-ban szeretnéd elrejteni, hogy futás közben ne tudjanak belepiszkálni az is megoldható.
Alig láttam eddig 1-2 szervert akik sikeresen elrejtették HxD elől, de van pár másik program amivel meg tudod nyitni ennek ellenére.
GF-nek van egy szép védelme, aszem az nProtect GameGuard, de kétlem hogy van kereted licenszre tőlük.

igen a ramra gondolok. és az hogy megoldható

Nagyon még nem foglalkoztam ezzel, csak tudom, hogy megoldható.
De mint írtam, azzal hogy HxD elől elrejted nem jelent sokat, mivel van más program amivel meg tudod nyitni ugyanúgy.
A legjobb megoldás az amit a GF alkalmaz, csak hát az nincs ingyen. Meg tudod ugyan nyitni RAM-ban az indítót, de nem mész vele sokra :D

Nekem az enigma nem csinál semmit nem ír át hiába írom át ilyenkor mivan ? :D

Kicsit részleteznéd? Mert ebből nem sokat értek.

át írtam a nevet meg hányadik verzió, és ugyan úgy elmenti ahogy volt.
szóval hiába pipálok ki valamit semmi.

64 bites a rendszerem, de már mind a kettővel próbáltam...

2017-02-13, 11:32:10 #7 Utolsó szerkesztés: 2017-02-13, 11:35:13 Szerző: 5310pati
Látható dolgot magán az exe-n nem fogsz tapasztalni, csak ha megnyitod HxD-ben.

Üzenet összefésülés: 2017-02-13, 11:35:13

Itt van amúgy 1 leírás a funkcióiról: http://metin2hungary.net/index.php/topic,168488.msg895383.html#msg895383
Pár dolgot azért érdemes beállítani a név és verzió kitöltésén kívül ;D

és ott hogy veszem észre ? végülis azért volna nem ? hogy ha én át írom akkor az át legyen írva.. 

Levédi az indítód, amit te akarsz (legalábbis ezt gondolom).
Ha rákeresel a védett indítóban az LZO-ra vagy bármire nemigen fogod megtalálni.
Tudtommal ezt szeretted volna.

de hogy tudom levédeni ? írd már le nekem létszíves, nagyon meg köszönném!

Azzal véded le. Amit írtam azt csak úgy értettem h nem árt beállítani még pár dolgot.