Új bánya készítés 40k alatt

Indította Levi999, 2017-02-12, 21:10:18

Sziasztok ha jól tudom egyszer volt itt  egy kérdés ezzel kapcsolatban hogyan kel új bányát csinálni 40k alatt valaki nem tudja be linkelni a témát? mert nem találom sehol a témát ahol le van írva hogy mit is kel pontosan csinálni hogy bányászható  legyen tudom hogy questet ki kel pótolni meg alkalmístát csinálni neki de majd meg oldom aszt

mining.quest kelleni fog, és abban tudod bővíteni a bányászható ércek listáját (ID-it).

szia Pisti engem forrás  része érdekelne ha jól tudom volt itt egy kérdés ezzel kapcsolatban az alap dolgokat hozzá meg oldom hogy használható legyen.

Ez 34k-s leírás, de forrásban úgy tudom nem kell aktiválni semmit se, csak a quest és a mob-item_proto-kba való beírás.

http://metin2hungary.net/index.php/topic,190625.msg1002957.html#msg1002957

Nekem bent van a szerveremben az új ércek, de azt nem is néztem hogy bányászhatóak e, de ha megoldom a problémámat megnézem.

új bányáról van szó tehát mindenféle kép kel forrásba is csinálni hozzá dolgokat de mint írtam volt egy téma valaki már egyszer kérdezte egy meg lévő érc véget csak aszt nem találom ahol forrás része  is naggyából le van írva hogy mit is kel csinálni.