navicat jelszó visszaállítás.. lehetséges?

Indította krisztian, 2017-02-12, 10:47:09

Na sziasztok. Következő lenne a problémám. Meg akartam változtatni a navicat jelszavát, meg is tettem csak miután be íllesztettem az új jelszót nem tettem elé a * jelet, kiléptem, volt 1 reboot és nem tudtam ugye belépni..
No van valami megoldás, hogy vissza tudjam állítani vagy valami?

2017-02-12, 12:15:26 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-02-12, 12:18:22 Szerző: krisztian
Engem meg Te kezdesz idegesíteni... ha problémád van akkor lapozz el felette. A MÁSIK TÈMÀT MEG LEZÁRTAM TE SZERENCSÈTLEN!!!!

nekem nem mindegy ... amúgy meg csak ne nagyon osszad az észt nekem Te takony ...

Idézetet írta: krisztian Dátum 2017-02-12, 13:05:52
nekem nem mindegy ... amúgy meg csak ne nagyon osszad az észt nekem Te takony ...

Szerintem jobb ha változtatsz a hangnemeden, mert bajok lesznek.

Egyébként sem fogja veled senki sem megosztani, elég a sok "karakter feltöréshez nyitok szervert és más szervereken próbálok törögetni" embereket lépések.
Hányinger van az ilyenektől, ezzrl teszitek tönkre a Metin2 játékot, ahelyett hogy játszanátok igazságosan, és fejlesztenétek békében.

TheStar, ne foglalkozz ilyen emberekkel, lehet rasszista vagyok de ez a cigány gyerek ne akarjon itt valaki lenni, hogyha nem tett érte semmit sem, és mások accountját ne akarja már megszerezni.

Mielőtt tévedésbe esnél én szarom le más karakterjét más szerveren, csupán annyi bajom volt, hogy mysql jelszót akartam változtatni, nem hagyom a gyárin, mert miért hagynám, ugye... és ki felejtettem a * -ot a jelszó előtt elmentettem és nem volt jó. Ezért kértem segítséget, hogy ne vesszen kárba másfél heti munkám ... stim?

enyi észel már  vissza csinálhatad volna tar.gz ből elég let volna ha ki cseréled mysql user-t és enyi nem kel putty val baszakodnod  hogy esne rá  a fejedre egy bomba  redardált

Legegyszerűbb ha filezillán visszarakod a fájlt a mysql mappába.

Sziasztok!
Krisztián 10  nap  múlva  újra a tiétek!
További  minden jót nektek!
"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."

Köszi a gyors reakciót elég volt végig olvasni..
Segít neki valaki és még ő háborodik fel azon hogy mennyire kétbalkezes.
Nekem lenne ugyan ez a szituáció megköszönném és elnézést kérnék.. szégyeld magad krisztián.

Idézetet írta: msmajda9 Dátum 2017-02-14, 18:06:34
Köszi a gyors reakciót elég volt végig olvasni..
Segít neki valaki és még ő háborodik fel azon hogy mennyire kétbalkezes.
Nekem lenne ugyan ez a szituáció megköszönném és elnézést kérnék.. szégyeld magad krisztián.

Már egy jobb helyen van