cryptopp_lib_release.lib

Indította Distraught, 2017-02-10, 06:56:46

Valakinek nincs esetleg egy új verziója ebből? Vagy ennek hol a forrása? Mert a cryptopp mappában nem igazán volt semmi, amikből ezt lecompilálhatnám.

C++ programmer at Gameloft

link

Ha jól rémlik ez volt az amivel kicsit szenvedni kellett mire lefordult, vagy lehet hogy az openssl... idk már...
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

No way.. a cryptopp lemegy simába :-X

leszedtem a weboldalukról a legújabbat, le is compiláltam, de melyiket nevezzem át hozzá?

Ezt meg, hogy érted?  ??? Elméletileg ha mondjuk release-ben buildeled, akkor kb. 2 féle változat van: dynamic/static Nos neked kb. a static kell így keress egy 50-60mb körüli lib-t :-X

az a baj, hogy egyiket sem fogadja el >< az indító buildeléshez kellene ez a file, és a 2015-ös vs-nél erre problémázik állandóan ><

Akkor vedd ki a packet encryptiont + ciphert és nem lesz szükséged cryptopp-ra.. :-X

szerintem több munka lenne ezeket kiszedegetni, mint megoldani ><

Hát ahogy gondolod, de szerintem értemletlen egy felesleges dolgot csak ott tartani..

konkrétan ez mit titkosít amúgy? minden forrás verzióban benne van alapból?

Mindben benne van, az adatforgalmat titkosítja a szerver és a kliens között, aminek semmi értelme, mert nem bankrendszert akarunk csinálni :| max a jelszót érdemes titkosítani ami a kliens és a szerver között megy, azt meg máshogy is lehet.

öhm és honnan kell ezt kiszednem lényegében? ><

Legegyszerűbb ha a cryptopp includeját kiszeded, servicesdef.h-ban kikommentezed az improved packet encryptiont, és utána tolsz egy buildot, és ahol errort dob ott kiszeded azokat amiknek a cryptopphez vann köze. De nem 5 perces meló és sokszor dolgokat is meg kell oldani, nem csak törölgetni.

köszönöm mindenkinek :)