Fegyverhiba, kidob a kliensből.

Indította kicsiasdvagyok, 2017-02-05, 17:38:58

Sziasztok!
Beakartam rakni ezt a fegyver packot,(http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2426941-relase-arius2-waffen.html)   azonban bárhogy is próbáltam,
(elsőnek csak simán behúztam az eix.epk fájlokat, beleírtam indexbe, beirtam itemlistbe, mindkét itemprotoba)
második próbálkozásom az volt, hogy szét szedtem, és az iconokat az icon.eix/epk-ba, itemeket pedig item.eix/epk-ba raktam. XML-t írtam hozzá.

Mikor csak simán behúztam, nem látszott a fegyver, se az ikonja, csak a neve.
Most mikor belépek, megnyitom a leltárat, és kidob a kliens. syserr a következőt írja.: 0205 17:12:36216 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/warrior/wedding/walk.msa) ERROR
0205 17:12:36216 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/warrior/wedding/walk.msa) ERROR

Hogylehetne javítani, hogy a fegyverek is látszanak?
VZ kliens.

xml-t akkor kell írni ha tim bontót használsz (FR).

Eternexus-nál ez már lényegtelen, mert magának megírja mikor becsomagolod, ezért gyorsabb.

olyanról nem tudtam eddig, hogy egy fegyver szett miatt kidob a kliens, akkor a granny 2.4 nem elég a kliensnek. Frissítened kell VZ kliensben granny 2.8-ra.