Spectra kliens

Indította blacklongju, 2017-02-04, 03:39:36

Sziasztok lenne olyan problémám hogy a mysql és a filezilla felenged de a kliens nem,elakadtam ott hogy a rootot nem tudom kitölteni valaki segítene?? :)
Portok a routerben meg vannak nyitva :)
Teszt szerverről lenne szó egyelőre (Kínai SF)

import app

app.ServerName = None

LOGIN = ''
PASSWORD = ''
SERVER_IP = '192.168.0.103'
SERVER_ADI = 'Test'
PORT_AUTH = 4000
PORT_CH1 = 13001
PORT_CH2 = 62210
PORT_CH3 = 62310
PORT_CH4 = 62410
PORT_TEST = 50000
LOCALE = 'TAIWAN'

STATE_NONE = '...'

STATE_DICT = {
   0 : '....',
   1 : 'NORM',
   2 : 'BUSY',
   3 : 'FULL'   }

SERVER1_CHANNEL_DICT = {
   1:{'key':11,'name':'CH1   ','ip':SERVER_IP,'tcp_port':PORT_CH1,'udp_port':PORT_CH1,'state':STATE_NONE,},
   2:{'key':12,'name':'CH2   ','ip':SERVER_IP,'tcp_port':PORT_CH2,'udp_port':PORT_CH2,'state':STATE_NONE,},
   3:{'key':13,'name':'CH3   ','ip':SERVER_IP,'tcp_port':PORT_CH3,'udp_port':PORT_CH3,'state':STATE_NONE,},
   4:{'key':14,'name':'CH4   ','ip':SERVER_IP,'tcp_port':PORT_CH4,'udp_port':PORT_CH4,'state':STATE_NONE,},
}
REGION_NAME_DICT = {
   0 : LOCALE,
}

REGION_AUTH_SERVER_DICT = {
   0 : {
      1 : { 'ip':SERVER_IP, 'port':PORT_AUTH, },

}   
}

REGION_DICT = {
   0 : {
      1 : { 'name' : SERVER_ADI, 'channel' : SERVER1_CHANNEL_DICT, },
      },
}

MARKADDR_DICT = {
   10 : { 'ip' : SERVER_IP, 'tcp_port' : PORT_CH1, 'mark' : '10.tga', 'symbol_path' : '10', },
   }

TESTADDR = { 'ip' : SERVER_IP, 'tcp_port' : PORT_TEST, 'udp_port' : PORT_TEST, }

#DONE

Instant SF by Raven szerverfájlra  nem fog felcsatlakozni a kliens indítója sohasem.

És akkor hogy tudom megoldani hogy felcsatlakozzon?
VAgy milyen sfel csináljam VZ-n kívül? :)

2017-02-04, 17:03:10 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-02-04, 17:05:21 Szerző: Levi999
koreai-sf-t nagyon ki kel hogy potold hogy jó legyen 40k val az összes  alap cucát ki kel potold mert sok minden nem fog rendesen menni őv sárkány kő rendszer autó potik egy csomó mindent potolni kel és locale_string.txt et is ki  kel potolni  rendszer rendszerüzenetekel stb de ha van rá időd akkor hajrá :) csak szerintem már koreai sf nem éri meg mert egy csomó minden nincs benne.

Igen tudom,azóta megtaláltam a régi kliensem és az sf-em és cseréltem :)