40k-s vz sf quest törlés kérdés

Indította Levi999, 2017-02-02, 17:27:18

sziasztok ügye whiteworld csinált egy 40k alap vz-sf-t  még pedig http://data.hu/get/8394959/40k_game__mysql_tar_gz_V2.rar néven

na most én fogtam az egész quest mappát és le szedtem gépre object mappa is jött vele együtt  meg a pre_qc mappa is bár eszt nem tudom mi hez tartozik

abban kérném a ti segitségetek hogy meg tudnátok mondani hogy melyik fő questeket nem szabad törölni? persze quest lua terén mert elég sok szemét van amiről nem tudjuk hogy mi és nem szeretnék csak ügy törölgetni questeket lua részeket.

amit tudok ló küldik oktatok jós nő telek kezelő  város őr + céh hes holmik ezeket tudom hogy nem is szabad törölni

minden quest törölhető ha nincs rá szükséged

questlib és társait ne töröld egyedül

mondjuk érdemes átnézni mit törölsz, mert ha törlöd pl, belépésnél szöveg.quest-et akkor ne csodálkozz hogy a belépésénél nem lesz szöveg

off: direkt írtam így, tudom hogy nem lehet ilyen quest név ne köss bele :)

Minek törölni? Csak azokat fogja használni amit locale_list-be irsz. Ha, csak a főbb questeket akarod használni már a nevük is sugallja őket. (horse,mount,pet,guild,mining,dragonsoul stb...)

mert  ha nem a használom attól még a helyet foglalja csak én meg szeretnék szabadulni a sok szar questel van olyan amiből dupla van és nem tudom mihez tartozik.

Hát akkor szépen válogasd szét mappákba, ha annyira zavarnak. Az a legokosabb módszer.
Csinálsz egy mappát lehetőleg ékezet nélkül mert az tök fölösleges és abba belehúzkodod a hozzátartozó questeket és beleírod a quest/locale_listbe. Akkor már tudni is fogod mi, mihez tartozik. A pre_qc csak annyi, hogyha van quest amiben definiálva van egy adott parancs/id/koordináta szám helyett egy szóval vagy mittomén akkor az felismeri és lefuttatja. Lásd:
define TELEPORT_NPC_ENTRY 33002
define JOIN_MIN_LEVEL 30
define JOIN_MAX_LEVEL 60
define MAP_INDEX 353
define STONE_MODE 0
quest abcdefg begin
state start begin

Alap esetben egy ./qc paranccsal ezeket nem fogja felismerni és nem fut le a quest, sőt hibaüzenetet fogsz kapni. Ezért ha ilyen questet látsz, mindenképp a pre_qc-t kell használnod, vagy behelyettesítened a define után látható szavakat a számokkal.

Legkönnyebb módszer, hogy a quest mappán belül csinálsz egy mappát pl Levi.
Oda rakod a questeket amiket akarsz használni és igy irod be őket a locale_list-be.
Levi/teleport.quest

Maradéknak pl csinálsz egy Kuka mappát és beteszed őket oda mert, sose tudhatod mikor kelhetnek.