Óriási hiba

Indította trapi, 2017-02-01, 18:03:28

Ti vagytok ilyen f.a.s.z fejek Normális ember nem bas.z ki a másikkal szándékosan

2017-02-04, 22:42:41 #41 Utolsó szerkesztés: 2017-02-04, 22:46:51 Szerző: fabtam11
szal ez van mikor az anonymitás és az a minimális egoizmus hatalomra kerül, ami a trollokból óriásokat csinál...érdekes  :o
ha úgy vesszük ilyenkor már vagy moderátori sodrófa kell vagy csak egy zsák popcorn, hogy végigolvasva átéljem a show feelingjét. e.e

Szerintem magaddal basztál ki. Senki nem tartott kést a nyakadhoz, hogy írd be a parancsot utána járás nélkül.

2017-02-04, 22:49:12 #43 Utolsó szerkesztés: 2017-02-04, 22:54:28 Szerző: fabtam11
Idézetet írta: Red Dátum 2017-02-04, 22:44:09
Szerintem magaddal basztál ki. Senki nem tartott kést a nyakadhoz, hogy írd be a parancsot utána járás nélkül.
te adtál neki remove-s parancsot, ennyi erővel te a kés élét nyújtottad neki, hogy fogja meg és vegye át... nem?

2017-02-05, 02:49:33 #44 Utolsó szerkesztés: 2017-02-05, 02:51:29 Szerző: Bone1920
Ez azért már napok után is ciki, hogy ezen a témán lovagol pár ember. Tény, hogy a témanyitó ilyen téren elég tudatlan, bár tényleg nem volna gond ismerni az alap parancsokat. DE!!!! Az sem megoldás, hogy letöröltetjük vele a game-t "viccböl". Azért én kíváncsi lennék, ha "viccböl" hozzá nem értő, egy rendszerben esetleg segítesz, és órákig szivatod, mert annyira "hülye". Ennyi erővel ez is jó vicc :) És tisztelet a kivételnek, de csak azt látni, hogy van egy mély réteg és a felett, (aki betud rakni egy vértet, 5 segítség topiccal) habzik, porba taszítaná az alatta lévőt, hogy ő milyen okos. Na ez a durva. Nem azt mondom, hogy mintha én itt a fórumra le tettem volna valamit, mert ez a fórum csak adott, és köszönöm is szépen, de ez a segítség kérő rész...hüh..Remélem ez változik, komolyan szar látni, hogy "MI" Magyarok vagyunk általában ilyen vér g***k egymással.

Bone részben igazad van. Ez nem vitás.

Mikor megnyitotta a témát kérdeztem én is Red is tőle valamit. Azzal nem volt tisztába mit jelent a stop és a sh close.sh valamint még igen alap parancsok ami nem a telepítéshez és nem is a törléshez kell, hanem a leállításhoz valamint a felesleges questek törlésére, questek frissítése a listák alapján (sh make.sh).
Valamint tudni amit jó formán ő kijelentet hogyan lehetne pénzt csinálni belőle úgy hogy ne keljen adózni.

Ezek után jutottam el oda hogy éppen az ilyen hozzá nemértő emberek hozzák létre a két hetes szervereket és olyanok mint whiteworld Red és még sorolhatnám itt fórumozokat akiknek a jelenleg is futó szerverén meg nincsen játékos mert a sok "magyar" elriasszák ezzel. Nem egy olyan román német szerver van ahol 50-60 magyar játszik éppen ezen okok miatt.

Én is építek egy szervert van benne jövő több ember is ezt mondta de ezek után mindig elgondolkozok hogy a hasonló készítők miatt van e értelme.

Figyelj, szerintem itt mindenki "épít" egy szervert, mint jó magam is, küzdök az elemekkel  ;D De had csinálja nyugodtan, egy napon belül elvérzik, ha egy SMS-szolgáltatást nem tud megoldani, céggel, avagy anélkül "okosba", hát..Akkor a teljesítmény is olyan amilyen lesz, és ezt most nem csak a témanyitóra célzok, hanem arra a "pistikre",akik VÉZÉ NEGYVEN KÁ GYERE JACCAL KELLL PEEEEZ. No de viszont, ebben is igazad van, hogy tényleg nagyon sok ember elriadt már a hazai szerverektől. De ez nem csak a "pistik" miatt van, hanem aki értett is hozzá, ujranyitott 15x. Ez sem egészséges. És még ott van az is, ha sikeresebb vagy mint más, akkor kegyetlenül "meggyilkolják ???" a szervered, és akkor is lesel mint vak a moziban. Mindegy, én sikereket kívánok mindenkinek, talán egyszer sikerül valakinek / valakiknek összehozni egy olyan privát szervert, aminek tényleg szép sikere lesz, és nem csak a mézesmadzag! :)

Igen meglövik mert köztudott és hiába is jön nekem bárki nem igaz tény és való hogy amelyik szervert a gf nem tudja megfogni tesz ellene hogy olyan emberek akik kicsit értenek hozzá folyamatos ddos és hasonló támadásokkal megakadályozzák a sikerét.

Az a gond, hogy külföldi fórumokon legyen az német,román,török,angol már tudtak haladni a korral még a retardáltak is. Már c++ rendszerekről kérnek segítséget meg komolyabb syserr-eket másolgatnak. Pls mi még a vért,fegyó,npc berakásnál, alap parancsoknál meg a questeknél tartunk.

Hát igen Rednek igaza van,, legalább akkor gyakorolna vagy valami èrted? Ezèrt vannak ezek a 2 napos szerverek,, questet se tudnak berakni meg abbol a kib...szt quest_list ből kiszedni..

Igaza van Red-nek is, de egy jó tanács minden "kezdőnek", ha van valami kisebb hibád, másold be a sysert gugliba, lehet egy másik fórumon már réges rég született rá válasz :) UI: Ez a fórum nem is fog fejlődni, mivel komolyabban szerverekkel maximum 8-10 ember foglalkozik. Szóval addig maradnak a vértes, questes, és egyéb apróbb dolgok.. 8)

A segítség rész azért van, hogy aki kérdéssel fordul ide, annak segítünk, és nem arra hogy kifigurázzuk.
Ezt már pár témában leírtam, azóta a trollok közül páran kikezdtek, de nem érdekel, hogy miket mondtok rám.

Csodálkoztok, hogy nincs egy normális szerver a magyar társadalomban? Akik értenek hozzá, nem csinálnak szervert, csak szapulják a másikat, meg lelövik a másikét, akinek megy a szervere. Aki ért hozzá, és információ hiány miatt rés van a védelmén, azt is lelövik, pedig ért hozzá, meg tudja mi kell a játékosoknak. Sok az irigy, rossz ember, aki ebben leli örömét, és csodálkoznak...

Igen sok a pénzhajhász, és ez nem csak a kezdők között van, mindenki valamilyen szinten pénzt akar keresni a Metin2-ből, hiszen csak egy könnyű megélhetési forrás. A kezdők 13-15 éves gyerekek, nos mi is ilyen idősek lehettünk mikor elkezdtünk foglalkozni a szerver készítés témájával, de akkoriban lehet más világ volt, mert tudtunk  helyesen írni, és mai gyerekek már nem igazán tudnak még írni/fogalmazni sem. Persze vannak kivételek, és vannak akik tanulni akarnak és nem azt várják el, hogy kigúnyolják őket.

Azt tudom javasolni, aki kezdő, olvasson utána a dolgoknak, ne minden nap 5 témát nyisson, hanem járjon utána, kicsit fejlessze az angol tudását, pedig van már google fordító, ha nem tudsz valamit beleírod. Szépen lefordítja és akkor megtudod érteni mit jelent. A szerverkészítésbe se úgy vágjatok bele, hogy semmit se tudtok, mert ha nem tudsz egy quest-et lefuttatni (./qc questneve.quest), akkor addig próbálkozz, amíg kell.

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2017-02-05, 12:15:43
Csodálkoztok, hogy nincs egy normális szerver a magyar társadalomban? Akik értenek hozzá, nem csinálnak szervert, csak szapulják a másikat, meg lelövik a másikét, akinek megy a szervere. Aki ért hozzá, és információ hiány miatt rés van a védelmén, azt is lelövik, pedig ért hozzá, meg tudja mi kell a játékosoknak. Sok az irigy, rossz ember, aki ebben leli örömét, és csodálkoznak...

Ahh még jó hogy így van, akkor tényleg nem lenne már hungaryn élet, a sad storykról meg nem is beszélve  :'(
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

Szerintem már ezt a témát belehetne zárni mert, így nem lesz vége soha. Ahány ember annyi vélemény.