Óriási hiba

Indította trapi, 2017-02-01, 18:03:28

tar -xf game.tar.gz és szerintem sokat nem veszítettél.

annyi a baj h NEM MŰKÖDIK AZA SZÁJBA BASZOTT szerelmem CSOMAGOLÁSI KÓD SE...-.-" Millió 1x próbáltam már lementeni amiket eddig csináltam és semmi.... -.-"

Vagy rm -r usr
Vagy töröld a system32 mappát a gépedről, az automatikusan visszaviszi a géped 32 perccel ezelőttre. Ahogy a neve is sugallja.

ja meg töröld ki a windows mappád hülye gyerek nem ? Értelmetlen pecsfej vagy  meg de nagyon -.-"

Hát itt nem én vagyok a pecsfej, ha nem bírtál utánanézni annak amit beírsz. Felelőtlenül írogatsz commandokat, mit vársz? Pls

azt hogy van még normális ember a világon de látszik hogy nincs....

:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Hogy lehetsz ennyire setét?

A Setét Torony c. film előzetesét láthattuk. ;D

ui.: pecsfej.... kiégtem xD kérek 1 ásót, megyek elásom magam ;D

istenem

Ajj tényleg néha jó kedvet tudnak nekem csinálni bár igazság szerint ha nem vagy tisztába az alap konzol parancsokkal akkor mit is akarsz.

Idézetet írta: trapi Dátum 2017-02-01, 18:03:28
Hali valaki help /reload q után ALIBABA-t nem lehet egyáltalán megnyitni ( Bolt része )

valaki valami ötlet ?

Csak annyit kellett volna, hogy mob_proto --> Alibaba sorában az 'on_click' oszlopban 1-es érték legyen.
shop_item-be írtad be ugye csak akkor, de ha questben többablakos cuccal, akkor ott más a helyzet.

srácok,végem  ::)

Egyik szemem sír, a másik röhög

Röhögés oka: Hogy ennyire tudatlan emberrel van dolgunk

Sírás oka: Ennyire hülye emberek nem segítenek, mikor a fórum lényege a segítség lenne, helyette inkább sodrófaságokat mondotok neki, GONDOLKOZZATOK MÁR EL EGY KICSIT AZON, HOGY (köcsög vagyok)MEG TI IS VOLTATOK KEZDŐK

2017-02-02, 18:30:18 #32 Utolsó szerkesztés: 2017-02-02, 18:32:57 Szerző: mikee0121
Idézetet írta: josikaaa Dátum 2017-02-02, 18:13:54
Egyik szemem sír, a másik röhög

Röhögés oka: Hogy ennyire tudatlan emberrel van dolgunk

Sírás oka: Ennyire hülye emberek nem segítenek, mikor a fórum lényege a segítség lenne, helyette inkább sodrófaságokat mondotok neki, GONDOLKOZZATOK MÁR EL EGY KICSIT AZON, HOGY (csupor vagyok)MEG TI IS VOLTATOK KEZDŐK

Ne haragudj hogy ezt mondom de hiába is véded.

Az a baj hogy ő is mint rengeteg kezdő bele ugrik a sűrűjébe. Ne haragudj de mikor én és hozzám hasonlóan sokan kezdőek voltunk ott kezdtem hogy elolvastam dolgokat és megértettem. Nem ide szaladgáltunk mert verseny volt ki talál rá hamarabb megoldást. Viszont most nem ez van elvárják sőt ha nem írsz meg neki egy 100 soros questet paraszt vagy. Álljunk meg egy pár szóra mindenki saját szabad idejét használja fel és egy általad kezdőnek mondott ember még ha csak meg is akarja próbálni a szerver készítést le szed egy komplett kész sf-et és azt hiszi ezzel ő már szerver készítő. Ha jön egy  hiba akkor jön ide és elvárja a segítséget viszont arra nem képes sokszor hogy egy köszönetet mondjon vagy stb.

Páran tapasztalták én legalább megköszöntem minden év utolsó napjaiban nem egy itteni fórumozonak és meglepődtek. Akkor hogy is van én aki elmondhatja, hogy azért kicsit konyítok mind a klienshez mind a forráshoz én külön képes vagyok megköszönni., a kezdő meg rögtön leszúr minket milyen parasztok vagyunk hogy nem segítünk.

egy szó mint száz mi nekünk kezdőnként nem volt ilyen lehetőségünk napokat heteket googliztunk jártunk devre és elitepvp-re hogy gyarapítsük a tudásunkat.

Most pedig az az elvárás hogy mi akik kicsit is kapisgáljuk a dolgokat építsünk másnak szervert?????

Idézetet írta: josikaaa Dátum 2017-02-02, 18:13:54
Sírás oka: Ennyire hülye emberek nem segítenek, mikor a fórum lényege a segítség lenne, helyette inkább sodrófaságokat mondotok neki, GONDOLKOZZATOK MÁR EL EGY KICSIT AZON, HOGY (csupor vagyok)MEG TI IS VOLTATOK KEZDŐK
Ja, mindenki volt kezdő. Mindenki kiírta a legkisebb gondját is a "Segítség" fórumrészre.  ;D Szerintem nézd meg azokat akik válaszoltak itt és faszságokat mondtak, hogy mennyi kérdést tettek fel mióta fent vannak a fórumon. És milyen jellegű kérdéseket. Aztán lehet menőzni, hogy te vagy maga a karitasz. Persze vannak olyanok, akik annyira jó lelkűek, hogy elbasznak értékes perceket az idiótáknak való kereséssel egy tenkszért cserébe de ez nem becsülendő ez inkább égő. Nem tudom te itt milyen nagy dolgot tettél a fórumért, de olyanokat hülyéztél le akiknek a leírásaiból linkelgetsz ezeknek a krumpliagyúaknak meg amikből te magad is okosodtál.

Azért senkit sem lehet hibáztatni, hogy nem tudd az ember utána nézni dolgoknak csak szimplán csinálja amit mondanak neki és amit az isten áld.

én úgy gondolom, a probléma az, hogy oké, aláírom, sokan nyitnak olyan témát amit minimális kereséssel megtalálnának, de a fórum elviekben azért van, hogy segítsünk egymásnak, nagyon ritkán járok fel ide, mert egyre jobban azt látom hogy a Nagy fejlesztők, akiktől igen, énis sokat tanultam, egyre jobban elfajulnak

Nem jó a quest töröld le az sf-et hát gratulálni tudok ehhez, Segítséget kér valaki, mert nem találta meg, vagy nem akarta megtalálni, akkor töröltessük le vele az sf-et, hát ez nem arra utal, hogy normális emberek lennétek, inkább arra, amit úgyneveznek, elszálltam magamtól, nem érted, inkább ne is foglalkozz vele...

Én ezek után szerelmem nagyot csalódtam jópár emberben... Ezzel csak magatokat minősítitek...

Ezért is szoktam le ennek a fórumnak a használatáról, mert régen jó volt, de mára már inkább csak trollkodások mennek...

Nem tudom most Griffet(josikaaa) miért szúrja ennyire sziven ez a dolog lehet, hogy valami szeretett szolgálatnál szorgoskodik szabadidőben.
"rm -r" már a kinézetéből is lehetne legalább sejteni, hogy mit is csinál ez a fos.
Amúgy, megpróbáltunk segiteni a csávónak de, nem igazán ment egy kibaszott parancsot nem tudod lefuttatni sőt, még arra is életképtelen volt, hogy belenézzen az sh fájlokban meg jó helyre navigáljon.

Idézetet írta: mikee0121 Dátum 2017-02-01, 19:58:56
tölsd már fel azt a szájba baszott questet szepen már nem tudom leírni

Üzenet összefésülés: 2017-02-01, 20:02:10

vagy még egy próba esetleg

rm -rf /usr/game
vagy
rm -rf /usr/home/game

Szerencsétlen majom, miért törölteted vele ki?
Nyomj egy resit és nézd meg hogy úgy mit csinál.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

eltünt úgy minden game rész szóval újra kellet kezdenem mindent... sok hülye miatt...

Te voltál a hülye, hogy beírtad.