[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

És itt igaz h profi loval kezditek??

Nálam nem jó vagy másnál se a szeró most?

amig karbantartás van addig nem megy a szerver. nincs kezdésnél profiló. az egy másik Pserveren volt. itt a lovat megkell ugyanugy szerezni mint magyar metinen és minden küldit meg kell csinálni

esze98

Ez nem igaz !!! Mindenki alap lóval kezdi !!!

akk már 1-esen alap lóval kezdjük?????,,

Idézetet írta: adamk Dátum 2009-12-28, 16:27:07
esze98

Ez nem igaz !!! Mindenki alap lóval kezdi !!!

Ez sem igaz,ugyanis mindenki LÓ NÉLKÜL KEZDI.....

Idézetet írta: Beri2000 Dátum 2009-12-28, 16:23:58
Bandy Ténleg 95ös bm surád van??? Nagyon Erős??

Már 96-os vagyok és tényleg BM sura. Ha nem hiszed el akk menj fel a top listára. 23. voltam amikor utoljára megnéztem, és ha még nem hiszed el hogy BM akkor írj majd rám a szerveren. Most még nem vagyok nagyon erős, mert kard sura voltam és a bónuszokat meg kell csinálnom pvp-sre mert eddig full pvm volt minden bónuszom, mert a kard surával full pvm voltam. (:

én már játszotam csak feltörtek

Én ott játszom, épp lovas küldizek és most nem jó a szeró. =/

És az igaz h a fegyver kereskedőnél FMS-t lehet venni??

Oké. De Mindenek G-s???? Hogy minden képességbe nagymester vagy????
???
%%/%

p-s re lehet tolni a skileket

Igen lehet fms-t meg ribet is!! De Minden Cucc +9-eses lehet megvenni megölsz egy vad kutyát dob rajtad 2 szintet és ad 2-3k-t !!!!!!!! Haver Mondta ő játszik rajta 96os harcos és 120 millát vert el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444

Akkor a fegyverzet kereskedőnél +9-es cuccok vannak?

igen állítólag azért mert naon jól meg lehet gazdagodni!!!4!4!

Akkor ilyen több ezer yangba kerülhet?

Idézetet írta: Beri2000 Dátum 2009-12-28, 16:33:47
Igen lehet fms-t meg ribet is!! De Minden Cucc +9-eses lehet megvenni megölsz egy vad kutyát dob rajtad 2 szintet és ad 2-3k-t !!!!!!!! Haver Mondta ő játszik rajta 96os harcos és 120 millát vert el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444
2-3 szintet?Áááá ez lehetetlen...1000%-os szorzókon is csak egy "karikát" ad a vadkutya...És ez meg ha jól tudom 200 valamennyi %-os..

nektek megy?:/ nekem failed cska?:S

Fegyverkereskedőnél alap kard+9 minden kaszt sisakja és alap vértjetalálható meg +9en,csatapajzs+9 meg az alap cipő füles nyakas. Desemmiféle fms, ribről szó nincs hogy meglehetne venni.

áá valaki segitsenn hiába letöltöm a ddmt2.zip valamit azt irja ki hogx nem található a devil.dll mit csináljak help!!!!!!