[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Helló!
Az a problémám van hogy vettem Scroll of Betrayalt amivel más birodalomba lehet átmenni,és mikor jobb egérgombbal rákattintok nem 3 szöveget ad ki ami közül választhatnék hogy melyik birodalomba menjek hanem kiad valami szöveget és csak leokozni lehet és ugyanúgy maradok jinnos.Kérlek segítsetek.

figyuuu
KB meddig lessz nyitva a Regg ???
talan 24-oran at ??
hmm ??

figyu KOCYKA !!!
mennyi ido alat lettel     96  os ????????

hali
már alig várom 18 órát:D
am nekem volt karakterem 90-nes testi csak valakifeltörte de mivel nem enyém volt nem tom megnézni a jelszót:SS

hát sztem mindenki várja már a 18 órát:D:D
ddmt2 forever:D

Lecserélik a szervergépet Így már nem is félek annyira a regisztráció utáni játéktól

Az volt hogy a második szeró Januárba lesz meg elvileg.

hali!
köszi ATAG és kzi az egész TEAMNEK!!!!!
jó további munkát és játékot mindenkinek!!!!

2009-12-28, 12:44:46 #628 Utolsó szerkesztés: 2010-07-28, 06:18:03 Szerző: [SMOD]THymea
HETFON 18 ORAKOR
REGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi, de egy kis off! Miért van az hogy nem látszik hogy hányas szintű az emberke?

Am. én is nagyon várom már a regnyitást  

kocyka szted jó lesz ha 80-nas szintig feltolom magam kard surával és utána váltok át bm surára??

Tomii nem tom mért nem látszik senkinek se a szintje de ez nem csak nálad van senki nem látja a másik szintjét

áh unatkozok
mért nem tok küldeni privát üzenetet??nem látok semi olyat hogy küldés vagy ilyesmi
csak hogy új levél és ha ara mek akor meg nem kükldi el a levelet

Biztos irták már ezt,de ha arról az oldalról töltjük le a ddmt2-őt ahol regisztráltunk akkor is működik?
mert a vidin nem az van

Miért is nem menne?... Én onnan töltöttem le és simán megy -.-' Szal ink gondolkozz mielőtt írsz :'D

Ha ATAG megnyitja a reget akkor a szerver leàll ès holnap fog jol mukodni vagy mi?????

Áh, dehogyis...Most folynak a munkálatok.Szerintem...És utána fog menni a reg is.

értem akkor eszt ATAGNAK megkoszonom vagy nem xDDD

És Ez Tuti Magyar??? Az Egész Játék Magyar Lesz?? Mert Én Már Letöltöttem és felraktam De Egy Szeró Van Ez: Free Kingdom És Ch1-től Ch5-ig!

Idézetet írta: Beri2000 Dátum 2009-12-28, 15:40:36
És Ez Tuti Magyar??? Az Egész Játék Magyar Lesz?? Mert Én Már Letöltöttem és felraktam De Egy Szeró Van Ez: Free Kingdom És Ch1-től Ch5-ig!
Bár a játékosok magyarok, a szöveg elvileg nem az!És igen az a jó amit leszedtél!Egy szeró az a Free kingdom és CH5-ig vannak a ch-k!