[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

hmm remélem este már belehet lépni :D:D najó már nagyon elegem van :D:D^^

ajjj :D:D:D Tudom :) de annyira rossz 5 órája várok :(((((((
De nem hiszem el hogy reggel óta egy gm nem volt aki elmondat volna hogy mi a gond a  szeverrel vagy valami és nem lehet 8 óra alatt megcsinálni kb :S

valami nagyon komoly dolog készülhet ha enyi ideig tart a frisitésxD
lehet tippeket adni ahelyett h it dühöngtök
Név:ShamanJashin (A szerver közutált sámija..xD)
Lv:90 (ezt is megéltem..)
Kaszt:PvP villám sámán
Birodalom:Chunjo

Game over

Lehet hogy valami hatalalmas  karácsonyi eventre készülnek és ezért nem írnak nekünk :D mi meg itt szidjuk őket ^^

A PvPara céhet ma csinálom meg újra ahogy beenged megcsinálom. De a sárga birodalomban! Régi tagokat nagyon szívesen látnék újra a céhben. És nagyon elkezdek dolgoznia  céhen mert valami hietetlen jó társaságot akarok csinálni.

de az is lehet hogy most csinálják magyarra az npc-ket csak ékezet nélkül mint urielt :D
vagy azt hogy mit kapsz 1 zokniért :P

Hát ez tényleg élvezhetetlenné teszi a játékot...engem pont akkor dobott ki amikor teleportáltam, utánna kidobott az egész játékból és mikor beakartam lépni (leenterezem) újra kidobott.! Most meg ha be akarok lépni akko leragad a loging in-nél v mi az!:(

Épp újraindították a szervert, hogy javuljon a helyzet a lag-el...írták a közösbe is.

No para...

Hm..Nos hát a mai este azt hiszem mindenkinek feldhetetlen volt Team kitett magáért rendesen.Volt minden ami egy élvezetes játékhoz kell.És még hogy nem lesz event csak egy kis buli. Elsemmerem képzelni mi lehet nálatok az event ha ez csak egy kis buli volt Azt hiszem sok ember nevében köszönjük ezt az estét. Boldog karácsonyt! 

mondom, adjunk bizalmat ATAGnak és igy könnyebb a dolga...
ne sírjatok, attól nem lesz semmivel se jobb.
ha halgattok többet értek
én bízom ATAGban hogy nekünk is ad karácsonyi ajándékot
tehát ne sirjatok, bízzatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!

Édekesmód nekem valaki (szerintem) feltörte a felhasználómat, mert ugyeinconnect passwordot írt és mire megváltoztattam a jelszót (1 nap nemgépeztem), érdekesmód még az ajándék 2 milla sé se volt benne hanemkarácsonyi ajándékként az addigi 190k SÉ-ből leszippattották 80kSÉ-re.Ezúton köszönöm a drága illető karácsonyi ajándékát!Ez az egykarim van, de ebben sincs most már értékelhető mennyiségű SÉ.Köszönömaz illetőtől, hogy egy ilyen kedves gesztust amit a GM-ek intéztekfelénk kihasznált és így megfosztott a lehetséges királyilemezvérttől!Remélem hamar megnyílik a reg, mert így semmi értelmenincs a játéknak.Max annyi, hogy egy csomó pénzt beleölök erre egyilyen pán péter kiszed belőle "több ezer forintot".

Je mindjárt 26.-ka van és lehet lesz akkor regi:D:D:D

Sztem 27-30 között de én is bizom benned ATAG barátaim,rokonaim nagyon várják már hogy együtt játszhasunk

huhh mindjart regg meg 7 perc XD (romaniaban elek)  de 100% magyar vok !!!

amugy is 7 perc mulva még csak 11 XD bocsi de még csak annyi lesz :/ pedig már bár később lenn és nyitva lenn a reg :D

Ne szivass télleg :( egy órával elöbb vóltamxD

huhh alig varom
az egesz varos ezt varja minen haverom a gepet nyomj !!!
h lassa h mikor lessz ma regg KB 40-50 srac es kb 10-15 csaj xd
minden esetre mindjart magamhoz ny*lok
hihh de izgi
mar reg le toltottem a ddmt2 ot es alig varom !
aze rendesen meg kaptuk 2 milla SE azoknak akik reggelve vannak
na de en bizom ATAG ban !!! es ( TUDOM ) h mi is kapunk valamit karacsonyra !

de romaniaban 1 oraval elobb vok
itt mar 00:02

akkor még 1 órát várhatsz:D:D

Am 2 ünnep közt az 27,28,29,30 de ne szóljatok senkinek