[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

sziasztok

elnézést kérek h egy ujjab fárasztó kérdésel jövök de már mindjárt kész...
nahszal letöltöttem az ust az inditót áthúztam az exe.t rámek az exére ésvmi set guild mark path-t hiányol kerestem googleén de downlodot nemtaláltam...ezt honnan tudnám meg szerzni,

a választ elöre köszönöm viszlát

sziasztok!

aaazt szeretném kérdezni mi történt az expel??? meer.. tegnap 2 óra ölés alatt xp gyűrű, 40% exp bónusszal összeszedtem 80%ot 90esen ma meg fél óra alatt ugyanígy 2%ot... meg talán 2x vesztettem xp-t... :D ugyanúgy öltem ugyanazon a helyen sámán buff bátorság köpeny.. le lett véve?? vagy csak én vok a b*f*sz?

ui.: shadow nem tom mi a problem de am segítenék :)

köszönöm legalább egy ember nem azt mondja kis 12éves csicska húzzál innen:D
remélem minél elöbb megtom és együtt játszhatok veletek:)

Idézetet írta: shadowheal Dátum 2009-11-30, 20:02:47
sziasztok

elnézést kérek h egy ujjab fárasztó kérdésel jövök de már mindjárt kész...
nahszal letöltöttem az ust az inditót áthúztam az exe.t rámek az exére ésvmi set guild mark path-t hiányol kerestem googleén de downlodot nemtaláltam...ezt honnan tudnám meg szerzni,

a választ elöre köszönöm viszlát

Szia!
Van egy olyan sanda gyanúm hogy az upload mappát hiányolja a metin,amiben a guild logok vannak.Nézd meg hogy megvan-e az upload mappa,ha nincs irj PM-et nekem és feltöltöm vhova. :)

Idézetet írta: metemer Dátum 2009-11-30, 20:49:44
sziasztok!

aaazt szeretném kérdezni mi történt az expel??? meer.. tegnap 2 óra ölés alatt xp gyűrű, 40% exp bónusszal összeszedtem 80%ot 90esen ma meg fél óra alatt ugyanígy 2%ot... meg talán 2x vesztettem xp-t... :D ugyanúgy öltem ugyanazon a helyen sámán buff bátorság köpeny.. le lett véve?? vagy csak én vok a b*f*sz?

ui.: shadow nem tom mi a problem de am segítenék :)

Ezt énis észrevettem,elég gyéren jött az exp..bejelentkezésnél nem írja ki a megszokott 200% exp bónusz értesítést.Érdekes,nemtudom milehet a gond.

Szerintem vagy egy sima bug, vagy a vidkártyád szarakodik :D Én nekem amikor bekaksol a vidkártyám kb. az összes szín és forma a feje tetején van, de van (mint neked) oylan is, hog pár betűt nem látok csak. Biuzonyára rossz helyen vana  vidkártyád, vhogy kicsuszot vhonnan, érintkezési hiba stb, én megszereltem a gépet és azota nincs lyen... Végülis csak éecsavarozod a géped oldalát, van egy iylen kis lemez, azon van a vidcard, itt egy kis segítség hogy néz ki a gép bellülről:http://harkaialtiskforum.blog.hu/

az odlal közepe fele van... Megvan nyilazva mi hol van, aztán kiszeded(pár csavar) megigazíttod a videókártya, amit kiszedsz(ez szintén kb 2 1 mm-es csavar) aztán megigazíttod, visszarakod, am nem nehéz, aztán ha ugysem joszedd ki ismét és vidd el egy oylan emberkéhez akinek ez a munkájja. Engem is egy iylen ember tanított meg sok dologra pl. ha ő nincs akkormáig nemtom hogy lehet codba 999 fpsed a világ legszarabb gépével és netével ;) :D jo szorakozást, ha elkurod mondom csak hívj egy gépszerelőt 2 perc alatt összerakja D már ha ez a hiba... Ha nem akkor valszeg csak a játékban van a bug, mert én nekem is van h nem irj aki  aszorszzókat, de ugyanugy jön a yang.

Tisztelettel: Halies

A következő csak a saját vélemény és akire nem tartozik kérem nem vegye magára. (lehet kicsit soviniszta leszek)

Szerintem már nagyon idegesítő, hogy minden 5 percbe valaki azt mondja valakire, hogy hacker, csupán azért mert legyőzték.
Véleményem szerint a szerveren játszó playerek legalább (megint csak mondom akinek nem inge ne vegye magára) 60%-a noob, (csíra vagyok) 10-12 éves (persze nem csak a kor lehet meghatározó) és ebből kifolyólag nemhogy a hackeléshez de még a játékhoz se ért igazán. Van egy erős 25-30% aki nagyon tud és már elvekból sem hackelne még ha az gyerkájáték lenne is. A további 10% pedig vegyes. Másrészt aki hacker az úgy is bannolva lesz pillanatok alatt.

Ezen levél által kérném meg a játékosokat, hogy ha legyőzik ne hackernek nevezze az iletőt (kivéve ha van bizonyíték), hanem fejlődjön és dolgozzon még a karakterén.

U.I.:
Nem off-nak szánom a levelet, de ha az is akkor se a szervernek hanem azon playerek számára akik beletartoznak a fentebb leírt tényállásba.

Na már most elöbb le fagyott a gép metinezés közbe (ddmt2) tököm se tudja mé .. ujra inditotam :D
Asztán amiko be akarok lépni kari váltásnál re meek hapira csak örül és nincs tovább na most meginjt szero el állás van vagy csak nekem dobta be a kulcsot? :D

2009-12-01, 16:23:47 #428 Utolsó szerkesztés: 2009-12-01, 18:39:37 Szerző: Zeusz
Szia!

Nekem kiírja a 200%-os dolgokat...
l2berlo3 én is így vagyok... 80+ sirius +9-es king vértest simán elvertem és "hacker" vok :D

hello mesh és mindenki...
az upload mappa megvan:S

Idézetet írta: shadowheal Dátum 2009-12-01, 19:11:24
hello mesh és mindenki...
az upload mappa megvan:S

Akkor viszont nincs ötletem..török fórumokon van róla szó,de a google fordító se érti a nyelvüket sajna :(

Idézetet írta: Zeusz Dátum 2009-12-01, 16:23:47
Szia!

Nekem kiírja a 200%-os dolgokat...
l2berlo3 én is így vagyok... 80+ sirius +9-es king vértest simán elvertem és "hacker" vok :D
Sztem ezt nem kellett volna elmmondani mivel ha valami GM vagy vki megnézi  fórumot azonnal bannol onnan...
Tegnap pl volt bent SGM itt.....

Hello! Sztem félre értetted amit a srác ír Mert ő azt írta h megvert egy sirius karddal és király vértel rendelkező +80-as gyereket és amikor megverte akkor akit megvert az lehackerezte:) Gondolom a srác is erre gondolt és nem saját magát hackerezi le:) De ha rosszul értelmezem és mégis saját magát hackerezi le akkor bocsánat a beleszólásért

2009-12-02, 13:56:36 #433 Utolsó szerkesztés: 2009-12-02, 14:28:28 Szerző: Zeusz
Hali!
hali13 úgy gondoltam:D
Magamat nem hackerezném le... Rekordot fogok dönteni:D tegnap már 10-en "hackereztek" le :D

semmi!! megoldva

én minden nap követni fogom ezt a fórum részt innen szerintem megfogom tudni a választ a kérdésemre ha esetleg valaki tudja leírná ide?

Hi!
Mivel ez az első pvp szerver amibe US skilens skell nos tehát leszetem US kilenst és inditáskór ezt a hibaüzenetet kaptam:
HIBA
The setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program.
Mi lehet a gond kérlek segítsetek!

hardvido nem tudod mikor lehet reggelni ddmt 2-re?

egyik kérdésem az lenne hogy nem lesz vmikor megoldva hogy ne csak kriksz-krakszokat lássuk?
a másik: honnan tudom hogy hány vad íjássz kell még ahoz hogy meglegyen a lovam?

Üdv all!
Valaki megmindaná miért esett visz a yang dobás eddig 1-1,5 ór a altt vörösben kb 50milla megvolt
most jo ha 10öszejön.Minden 4.-5. mob csopi ad csak yangot és nem is hullanak, rendesen meg kell
dolgozni öket hogy elfeküdjenek és yang meg szinte semmi a korábbihoz képest.
kösz

Légyszives bálaszoljatok a kérdésemre
Köszönöm