[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Hello valaki tud nekem segíteni mert van egy olyan problémám hogy elfelejtetem a jelszavam .
Ha valaki tud segíteni akkor szóljon .

hy nekem az lene a kérdése hogy mien fegyókat lehet átalakítani

Ne haragudj de éjfélig nyitott a reg ;)

újra van reg ddmt2-re gooooo

1.ször Köszi a reget!!
2. 2 kérdésem lene xD
1 mindenkinek ilyen krisz-kraszkos? xD Már mint a szavak betűk ilyenek
2 a külik nem lesznek kivéve? :(

hát szerintem neked azért krikszkrakszos mert nem az angol klienst tölötted le ... :D nem ??? hogyha a kínait akkor n e is csodálkozz hogy ilyen furi betűk jönnek ki :) sztem töltsd le az angolt is és akkor jó lesz ^^.

Sziasztok

Van egy problémám....megcsináltam a felhasználot elkezdtem tölteni a fájlokat letöltöttem az angol inditót de amikor ki akarom bontani win raral akkor vmit hiányol elkezdtem tölteni az angol klienst ott meg nem tudja a cbe menteni

A segitséget elöre köszönöm üdv

Sziasztok most regeltem ide jo ez a szero?Ha ATAG csinalta akor biztos csak tudni akarom hogy szerintetek mien.

2009-11-29, 19:14:53 #408 Utolsó szerkesztés: 2009-11-29, 19:38:16 Szerző: Yodafone
sztem jó szerver. ami szükséges ahhoz viszonylag könnyen hozzá lehet jutni. csak nekem nem nagyon tetszik az utobbi napokban észlelhető tulterheltség. Busy szerver... (nekem legalábbis) nagyon laggol.

am nekem egy olyan kérdésem lenne h a gyógyító sámánnak a gyorsaság képessége miért nem gyorsitja a skillek töltődési idejét?

2009-11-29, 20:45:57 #409 Utolsó szerkesztés: 2009-11-29, 20:48:36 Szerző: Lucian
Gyorsítja a varázs sebességet is a gyorsaság csak nézd meg a karaktered képességeit, amikor rajtad van, és amikor nincs. Cool down-t keresd! Csak egyszerűen nem írja ki az értéket a képesség...

Fegyverek amiket át lehet alakítani 80asra:
Sárkány kés, Sárgasárkány íj, csata kard, megváltó legyező, partizán, ördögűző kard
Bővebb infó itt
Arra azért kiváncsi lennék, hogy haranggal is meg lehet ezt játszani, és ha igen, akkor melyikkel?

Segítség!!!
Elvették a karimat és az e-mail címembe is be tudnak lépni!!!
Pls help!!!

szeretnék valamit kérdezni ööö le mit kell csinálnom hogy müködjön mert ugy látom le szedni nem elég pls egy 13 éves fejével kb

Idézetet írta: attila4444444444444444444 Dátum 2009-11-30, 08:48:34
szeretnék valamit kérdezni ööö le mit kell csinálnom hogy müködjön mert ugy látom le szedni nem elég pls egy 13 éves fejével kb

hello ha letöltöted a klienst akkor tölsd le hozzá az inditó exe-t is és másold be a kliens mapájába!!

aha thx már csak 1 accont kell XD

Idézetet írta: attila4444444444444444444 Dátum 2009-11-30, 09:04:09
aha thx már csak 1 accont kell XD

tegnap este lehetet rá regelni:D 

de én ma akarok 1 hónapja várok és nem lekésem bb

am le szetem azt az 500megás kb meg az angol valami és a devil nem találhato most akor mi van nem 1 szeron irta ezt ki

Szerintem tegnap este volt reg,mert a falu határában lépni nem lehetett az új vadkutyagyilkosoktól.

xD mindenki karit kunyerál :D mind 1 az a kérdésem hogy karácsonykor lesz e event mer rendes metinbe halotam pletykát hogy lesz it is lesz?

sziasztok

elnézést kérek h egy ujjab fárasztó kérdésel jövök de már mindjárt kész...
nah szal letöltöttem az ust az inditót áthúztam az exe.t rámek az exére és vmi set guild mark path-t hiányol kerestem googleén de downlodot nem találtam...ezt honnan tudnám meg szerzni,

a választ elöre köszönöm viszlát